2015. július 20., hétfő

Inspiráció a hétre #8

Sziasztok!

Ismét eltelt egy hét,és újra hozom az inspiráló manikűröket. Ez a hétfői nap egy kicsit zsúfolt lesz,pláne hogy a Manikűrvadász is mára esett,de szorgoskodtam,és 2 órán át írtam a bejegyzéseimet,fotóztam,úgyhogy sem manikűrben,sem inspirációban nem fogtok hiányt szenvedni ;) MEDZSIK Szóval lássuk csak az ötletbombát!

*Körömnyomda*

Az ALKOTÓ a MoYou London Pro collection XL 05-ös lemezét használta. Nekem nagyon tetszik ebben a manikűrben,hogy nem fekete nyomdalakkot,hanem ezüstöt használtak,és az a pókocska is nagyon odaillik. (Bár engem biztosan zavarna.) Ettől függetlenül még alkalomra is eltudnám képzeni. 
*Kézzel festett*
Nem csak idén nyáron,hanem szinte majdnem egész évben hódított az azték vagy tribal (kinek hogy tetszik) őrület. Az ALKOTÓ sem gondolta másképp. Én személy szerint ezen minták esetében adok hálát a körömnyomda feltalálójának...de vannak még rendes emberek,nem olyan zsiványok mint én,akik szabad kézzel készítik el ezeket a csodákat. Minden tiszteletem az övék. :)

*Decal stamping*
Az ALKOTÓ a Pet'la Puzzles lemezét használta a manikűrhöz. Időközben ez a blog nevet változtatott,de sebaj,MacskaKöröm néven tovább folytatja útját. Jómagam is feliratkozója vagyok Barbi blogjának,mert ilyen és ehhez hasonló gyönyörű manikűröket készít. Vidám,színes,igazi nyárias köröm. Szívesen viselném. :)

*Pöttyözővel*
Az ALKOTÓ nagyon jól eltalálta a színeket,nekem nagyon tetszik ez a mani,egyszer mindenképp készíteni fogok hasonlót. A lila szépen kiegészíti a türkiszt és az arany ad egy kis extrát az egésznek.*-* Meseszép.

*Negative space*
 Bright Spring Colours Negative Space Nail Art using Barry M Gelly Damson, Greenberry and Key Lime and Kiko Yellow - www.hairnailsetc.blogspot.co.uk / ig@amyforsythe
Az ALKOTÓ nagyon szép nyárias manikűrt készített el,ami bár lehet hogy így együtt sok,de külön-külön is kivitelezhető. 

Remélem sikerült alkotásra bírnom titeket ebben a fárasztó melegben! ;)
xxxPL

4 megjegyzés:

  1. Talán az első és utolsó a kedvencem ezek közül. (-: De mind nagyon szép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy végre kaptam vissza jelzést ezekkel kapcsolatban. Már azt hittem csak magamat motiválom :D (Az első nekem is nagyon tetszett, és mivel megvan ez a lemez,van vele egy kis "hátsó szándékom" :))

      Törlés
    2. Mióta a blogodra találtam és visszamenőleg is szoktam nézegetni ezeket a posztokat. Én az utolsóhoz hasonlót tervezek régóta. :D

      Törlés
    3. Sok sikert, de ha megcsinálod mindenképp el KELL olvasnom :D (na meg persze gyönyörködni, de az mellékes:)) Jól esik a vissza jelzés, akár pozitív akár negatív, mert így legalább egy csöppet a kedvükben járhatok az olvasóknak ;)

      Törlés