2015. július 15., szerda

Nyár színei körmös kihívás #5

Grapefruit

Előre bocsátom,hogy ehhez a témához nemhogy ötletem,de még csak elképzelésem sem volt. Grapefruitot nem tudok festeni,nyomdalemezem sincs olyan. Úgyhogy maradt a B terv. A Grapefruit gyümölcshúsának színét próbáltam egy garident-tel ábrázolni,aztán az essence holo-s fedőlakkjával fedtem,hogy ne legyen olyan unalmas. Utána már automatikusan a MoYou lemezeim után nyúltam,de aztán gondoltam egyet és az Inginails lemezeimről "vadásztam le" a megfelelő mintát,amit fekete lakkal fóliára "gyártottam le".  Nekem nagyon tetszett,annak ellenére,hogy közel sem tökéletes. Túl éles ez a fránya fényképező gép! Végem! Szóval íme a grapefruitnak csak távolról integető művem.Felhasznált lakkok:
-Cristal nails 500 (fehér)
-Essence the gel nail polish: 24indian summer(barack szín); 09#lucky(pink/a képen/); 16fame fatal
-Inginails 004 (ITT)

Hogy tetszik? Nézzétek meg a többiek munkáit is! :)
xxxPL8 megjegyzés:

 1. Szerintem fantasztikus lett!! Én nem látok benne hibát. (-:

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm *-* Akkor most már megkönnyebbülhetek :D Rossz szokásom,hogy az én munkámban csak a hibát keresem,és ha van ha nincs,találok...ideje leszoknom róla... :)

   Törlés
 2. Az első gondolatom, mikor megpillantottam a manit a "Wooow!" volt, szóval szerintem teljesen alaptalanul nem vagy elégedett, mert ez bizony egy csodás mani lett! ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen,örülök hogy tetszik. És a biztatást is köszönöm. :)

   Törlés
 3. Ez nagyon gyonyoru! Nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
 4. <3 Nagyon tetszik!! Ebben hiba nincs! ;)

  VálaszTörlés