2015. július 27., hétfő

Inspiráció a hétre #9 +extra goth manikűr

Sziasztok!
Újabb inspiráció,de ez esetben egy kis extrával megtoldva! ;) De hogy mi az,majd a végén meglátjátok!

*Körömnyomda*

Az ALKOTÓ a BPS Lotus pattern M66-os lemezét használta. Ebben a manikűrben most kivételesen nem a nyomdázás,hanem a lakk,amire nyomdáztak,az fogott meg. Szerény véleményem szerint a PP hope lakk,egy álomszép csoda,designos palackba zárva...mivel kívánság listás,és egyre inkább érik bennem a beszerzésének vágya,lehetséges,hogy a jövőben még hallotok felőle. :)

*Kézzel festett*
ALKOTÓ. Ehhez a manihoz csak annyit mondanék: "Egyszerű,de nagyszerű!".

*Decal stamping*
Ezt a munkát instagram-on találtam @Lisionok2004-nél. Gyönyörű szín,igényes manikűr. Sajnos a lemez számát nem sikerült előbányászni,de rengeteg MoYou/Pet'la/BPS lemezen van hasonló. 

*Pöttyözővel*
Ezt a hölgyet Meliney néven találjátok meg youtube-on. Rengeteg szép manikűrt készít. Ebben a műben keveredik a csíkok,pöttyök,és fimo-k egyszerűsége,ezzel valami extravagáns hatást létre hozva.
*Negative spave*
ALKOTÓ. Ma úgy néz ki az egyszerűség híve voltam,mert viszonylag könnyen elkészíthető körmöket hoztam rakásra. Így maradt ez a negative space-nél is. Minél egyszerűbb,annál többen merítenek bátorságot a kísérletezéshez. Hajrá csajok!
*~*~*
És végül itt a bejegyzés elején említett csavar:
Vasárnap vendégünk volt,(Berni)aki "hagyta magát" és megengedte,hogy kiéljem rajta a kreativitásom. Rengeteg lemezt,motívumot használtunk fel hozzá,de az alap színeket nem variáltuk túl. Fekete,fehér,ezüst. Szerintem nagyon vagány lett,sőt én is kedvet kaptam a nyár közepi "darkuláshoz". 

Remélem nem bántátok,hogy egy kicsit elkalandoztam,kellemes inspirálódást! :)
xxxPL

2 megjegyzés:

  1. Fantasztikus lett az utolsó mani!! Persze engem vonzanak egyébként is ezek a minták, de nagyon jó lett! (-: A negative space is a stamping decal a kedvenceim innen. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Hát a hüvelyk ujján lévő kereszttel nagyon meg szenvedtem. Sehogy sem tudtam felszedni. Mire nehezen össze jött egy, már elegem volt belőle :D szóval a másik kézre is vagy 10x próbáltam megcsinálni, aztán lezártam annyival, hogy Jézus nem adja mellénk a védjegyét,olyan bénák vagyunk :D

      Törlés