2015. június 10., szerda

Mindenhol...

Sziasztok!

Gondoltam ideje megosztanom veletek a cselszövésemet,ami pedig nem más,mint az,hogy létre hoztam a blog Facebook és instagram oldalát. (ezek a blog oldalsávjában elérhetőek)


Facebook: ITT
Instagram: ITT

Na,de mi is olyan nagy cucc ebben,és miért érdemes bekövetni?
Azért,mert mindig hamarabb értesülhettek egy-egy közeljövőben látható manikűrről,és ha nincs blogger profilja az illetőnek,Facebookja biztos van,szóval ott is bátran hozzászólhat a dolgokhoz/kérdezhet. Továbbá a véleményeteket is kikérem,ha éppen hezitálok egy-egy megrendelendő lakk/elkészítendő manikűr között. És az már csak hab a tortán,hogy az esetleg kevésbé szép,vagy irtó egyszerű manikűrök (amikről amúgy nem esik szó a blogon) ott ki vannak posztolva.

Továbbá,szeretnék köszönetet mondani,minden kedves látogatómnak,aki rendszeresen vagy akár csak néha-néha,de olvassa a posztjaimat. Nagyon jól esik. (Csak előre jelzem,hogy akik feliratkoznak a blogomra,azoknak el szoktam olvasni a blogger profilját és ha rendelkezik bármilyen bloggal,és megtetszik,annak én is szívesen feliratkozója leszek. /ez nem ilyen érdek dolog,vagy mi a szösz,csak egy szokás/)

Most csak ennyi lenne,de ígérem nemsokára jelentkezem egy újabb manikűrrel/teszttel,és továbbra is szórakoztatlak titeket ;*
xxxPL

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése