2015. szeptember 6., vasárnap

Random nails: Bordó szerelem♥

Sziasztok!

A mai bejegyzésben egy csodálatos bordós,enyhén mályvás körömlakk kapja a főszerepet. Mégpedig az Essence the gel nail polish 10 true love-ja. Ezt a lakkot bátyámtól kaptam a születésnapomra,és alig vártam,hogy használhassam(innen is köszönöm neki :)). Már az üvegben nagyon tetszett a színe,de felkenés után,még jobban belehabarodtam. Az állaga pont jó,könnyű vele dolgozni (nekem legalábbis),és 2 rétegben már tökéletesen fed,de én mindig 3 vékony rétegben szoktam őket használni,nehogy véletlenül beszemtelenkedjen egy-két bubi. Bevallom,hogy ez a poszt meg sem született volna,ha nem baltázom el a water marible-t,amit eredetileg akartam készíteni(Thimmyke kihívására,de sajnos ezt a fordulót kénytelen leszek kihagyni.). Ebből következik,hogy azt a technikát nagyon nem nekem találták ki...rengetegszer próbálkoztam,különböző állagú lakkal,hőmérsékletű vízzel,de mindnek kudarc lett a vége,és dühömben nyomdáért kiáltottam :D. Ez volna az én nagy történetem. Na,de lássuk a manit. :)








Felhasznált lakkok:
-Essence the gel nail polish 10 true love (a képen,övé a főszerep)
-Essence the gel nail polish 16 fame fatal (a decals-hoz használtam)
-Essence the gel nail polish  15 hey,love! (csillogós piros,egy ici-picit a decals-ba raktam belőle)
-Golden Rose 76 (fehér)
-Essence special effect topper 22 black dress and white tie (glitteres fedő,ebből szedtem ki a fekete csillámokat)
-Avon szegecsek
-Mundo de Unas fekete nyomdalakk
-MoYou London fashionista 05
-Seche Vite dry fast fedőlakk

Miután eldöntöttem,hogy ezt a mintát fogom elkészíteni,stamping decals-ban kezdtem el gondolkodni,és összekaptam az összes piros lakkomat. Fehér alapra raktam természetesen,és még egy kicsit "sivárnak" gondoltam,úgyhogy fogtam egy glitteres fedőlakkot,és kipecáztam egy pár fekete glittert,és "elszórtam" a körmömön. A mutató-hüvelyik-és kis ujjamra pedig csak simán felkentem a lakkot,és fekete szegeccsel díszítettem. Egyszerűen imádom. <3 Ez után a manikűr után,szinte hihetetlennek fog hangzani,de pár hónapja utáltam a piros lakkokat,csak egy volt belőle,az is azért,mert egy szettben volt. És most,hogy elkezdtem blogolni,"kitárult a világ",és egy kicsit nyitottabb lettem a színek felé. Nem bántam meg,nagyon nem. :)

Nektek hogy tetszik? Szeretitek a pirosat?
xxxPL

10 megjegyzés:

  1. Én a zöldekkel kezdek így járni. (-: Nagyon szép lett a manikűröd!!
    Én is tegnap kezdtem a kíséletezgetést water marble fronton. Nagyon nehéz számomra is, bár én a celluxossal is eléggé kudarcba fulladtam. Nem szeretném kihagyni, de még nem almottam semmit. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen *-*. Hát igen,egy kicsit nyitottabbá teszi az embert ez a blogolás...na meg körömlakk függővé :D. Én kb. 8hónapja rendelkeztem vagy 20 lakkal és slussz passz. Mára már 5x-ösére nőtt a szett,és sajnos ez egy ördögi kör,attól tartok. :D Hú,szorítok érted, és kitartást kívánok a manihoz. Én egy kicsit szégyellem magam,mert úgy indultam a kihívásnak, hogy én ezt márpedig megcsinálom...és hát eddig tartott :( Na de a többit megcsinálom becsülettel,és kitudja, lehet, hogy utólag majd egy türelmesebb pillanatomban bepótolom. ^^ Jó ötletelgetést,és már nagyon várom a manidat! :)

      Törlés
  2. Nagyon szépséges manikűr! :)
    Én most készülök nekiállni a water marble maninak.. Hát kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle, mert nekem is nagy ellenségem ez a technika.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :) Hát,nagyon szurkolok neked,hogy sikerüljön... alig várom, hogy lássam,hogy a többiek hogy állnak ezzel a technikával, de a te manid is alig várom ^.^.

      Törlés
  3. Gyönyörű ez a manikűr, nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) és nagyon strapabíró is volt :D 5 nap után mostam le,addig szépen bírta.

      Törlés
  4. Nagyon mutatós lett. :) Szép ez a bordó. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. Sokáig is hordtam,az egyik kedvencem lett. :)

      Törlés