2015. szeptember 18., péntek

Körmös technikák #3

Színátmenet

Ezt a fordulót vártam leginkább,és mikor jelentkeztem,nagyon örültem,hogy Thimmyke belerakta a kihívásba. Ahogy nézegettem a többiek alkotásait és irományait mások is örültek,hogy egy viszonylag egyszerű technikával van dolgunk. Az elkészítését senkinek sem kell szerintem magyarázni,pofon egyszerű. Csak a végeredmény a kérdéses,hogy hogy sikerül. :) Én most a rózsaszín hódolóinak szerettem volna kedveskedni,így ebben a manikűrömben a rózsaszín és árnyalatai kerültek előtérbe. Én személy szerint nem bírom annyira a rózsaszínt,de ez után a manikűr után megszerettem. Imádtam hordani és készíteni is. Egyedül a körmöm hosszával nem békéltem még meg,de rajta vagyok az ügyön... :D (Nagyon-nagyon rövidek.) Bocsássatok meg a rengeteg kép miatt,de nem tudtam szelektálni... Felhasznált lakkok,kellékek:
-Rimmel salon pro 702 simply sizzling (a képen)
-Essence the gel nail polish 16 fame fatal (ombre)
-Essence the gel nail polish 13 forgive me (ombre)
-Essence the gel nail polish  09 #lucky (ombre)
-Avon gel finish iceberg white (fehér)
-Essence effect nail polish 22 i ♥ magic (holo topper)
-Cellux
-Mundo de Unas fehér nyomdalakk
-Inginails 005 nyomdalemez

Már amikor kieszeltem,hogy a rózsaszín kapja a főszerepet,tudtam,hogy ezt a rimmel lakkot fogom használni hozzá. Hát mostanában nagyon rákattantam a kétujjas designekre,és ez most sem volt másképp. A középső ujjamra cellux segítségével színátmenetes szívet készítettem a képen látható módon.--->
A gyűrűs ujjamra először csak rózsaszín színátmenetet terveztem egy kis holo topperrel,de utána rám jött a dekorálhatnék,és a nyomda lemezeim közt kutatva egy szívecskés mintára esett a választásom az Inginails 005-ös lemezéről. Szerintem jól illenek egymáshoz.... Jut eszembe,sajnos ismét késtem,de próbálom utol érni magam. Ha legközelebb sem sikerülne betartanom a határidőt,elnézést. :) Nem fogom kihagyni az elkövetkezendő fordulókat,ígérem,úgyhogy késéssel,de hozni fogom a manikűröket. 

Nektek hogy tetszik? Szeretitek az ombre manikat?
xxxPL

8 megjegyzés:

 1. Uuu ez nagyon szép lett! *.*
  Ezt az ombre szívecskét mindenképpen ki kell próbálnom. A körmeid formája és hossza nagyon jól áll, szerintem igazán szépek! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen ^.^ Egy kicsit növesztek azért rajta :) a szívnek nem parancsolhatok :'D

   Törlés
 2. Szerintem is szép lett! (-: Én kedvelem a rózsaszínt! (-:

  VálaszTörlés
 3. Imádom ezeket a bogyúszíneket. :3 Szép lett a manikűr.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm ^.^ Én is most nagyon beújítottam egy kis rózsaszínnel,ez az ősz hatása :D

   Törlés