2015. szeptember 28., hétfő

Manikűrvadász 20.

Sziasztok!
Manikűrvadász 20.forduló. Már alig várom! ^^




Elérkezett a várva-várt 20.manikűrvadász. Szép kerek szám. Ebben a fordulóban Bellát kaptam páromul,aminek nagyon-nagyon örültem. Aki rendszeresen olvassa Bella blogját,tudja,hogy rengeteg és szép manikűröket készít. Na itt voltam bajban. Alig tudtam választani közülük... Végül,az utolsó pillanatban ERRE a manikűrre esett a választásom. Hát,amennyire egyszerűnek tűnik,annyira nehéz volt az elkészítése. Minden elismerésem Belláé,aki ilyen és ehhez hasonló kézzel festett csodákat tud csinálni. Azért nem akartam csalódást okozni,szóval beleadtam apait anyait,és hősiesen festeni kezdtem. 
~eredeti~
~újraalkotott~





Felhasznált lakkok és kellékek:
-Golden rose rich color 64 (barack)
-Miss sporty 340 (bordó)
-Essence the gel nail polish 46 black is back (fekete)
-Avon gel finish iceberg white (fehér)
-Seche Vite dry fast fedőlakk
-Csíkozó ecset
-Nyomdapárna

Nagy "küldetésbe" vágtam bele,mert nem nagyon szoktam kézzel festeni dolgokat. Inkább nyomdázok,celluxozok,ombrét készítek. Bevallom eltunyultam,megszoktam,hogy egy pár pillanat alatt csodákat lehet nyomdázni a körmünkre,és időhiány miatt is a lemezeim felé nyúlkáltam. Most viszont(nem akarom magamat fényezni,alapvetően szerény vagyok) iszonyatosan büszke vagyok a manikűrömre. Tudom,hogy nem tökéletes,de én imádtam.♥ Miután felkentem az alapszíneket,az astor pro manicure already dry!-jal lefedtem őket,és a szilikonos nyomdapárnára(a MoYou "taknyos" állagú párnáján nem lehet)felfestettem a kockákat. Fedőlakkal fedtem,majd száradás után,mintha decal stamping lett volna,leszedtem.felraktam. Így legalább,ha elrontjuk,nem kell az egész körmünket lemosni,csak új matricát készíteni. A kockák számán módosítottam,és narancssárga lakk helyett barackot használtam. Szerintem érzékelhető a hasonlóság,ezen kis eltérések ellenére is. :)

Nektek hogy tetszik? Nézzetek szét a többieknél is!
xxxPL

26 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon-nagyon szép lett!! (-: Én is próbálkoztam már ezzel a módszerrel, azt hiszem könnyebb, mint körömre rajzolni, bár nekem így sem mindig megy. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. Hát én is próbáltam a könnyebbik oldalánál megközelíteni a dolgot,mert már előre láttam,nem lesz annyira könnyű... Jól tettem,így legalább nem kellett mindig lepucolni a körmöm,ha valami nem úgy jön össze. Változó,hogy hogy sikeredik a "matrica",nekem például teljesen hangulatfüggő. Ha rossz kedvem van,ingerült/ideges vagyok,inkább neki sem állok,mert úgysem fog menni. Ezért általában pozitívan,hatalmas világbéke mosollyal vágok neki a dolgoknak,aztán időközben vagy felidegelem magam,vagy nem. :D

      Törlés
  2. Nagyon jó lett, nagyon szépek a színek amiket összeválogattál!

    VálaszTörlés
  3. Huuu, nagyon szupii! Nagyon tetsziiik! :)))

    VálaszTörlés
  4. Hú, ez nagyon ütős lett, gratulálok!

    VálaszTörlés
  5. Wooow, gyönyörű lett a geometrikus manid, most már én is ilyet akaroook! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Hát egy kicsit macerás, de megcsinálható minta. :)

      Törlés
  6. Szerintem a Te verziód is nagyon über. Tetszik ^_^

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szépen megoldottad, jól sikerült! Néha az egyszerűen kinéző dolgok nem is annyira egyszerűek, de csodásak lettek a manik, tied is, Belláé is!

    VálaszTörlés
  8. Először Instán pillantottam meg a manit. Rögtön tudtam, hogy tőlem van, abszolút felismerhető. Én egyszerűen imádom a te változatodat is! Nagyon jó lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm,tőled ezt külön nagyon jól esik olvasni,mert mindig csodálattal néztem a kézzel festett manijaidat,de nem különösebben gondoltam bele,milyen lenne egyet elkészíteni. Hát most volt rá alkalmam,és nem volt piskóta. :D Mindenesetre örülök,hogy tetszik.

      Törlés
  9. Már az eredeti verzió is nagyon tetszett, de a tiéd is csodaszép.

    VálaszTörlés
  10. Válaszok
    1. Köszönöm szépen,én is imádtam azokat a kis kockákat. ^^

      Törlés