2015. szeptember 24., csütörtök

Körmös technikák kihívás #4

Dry marible

Egyre inkább kezdem azt érezni, hogy ez a kihívás, komolyan kihívás... :D Erre a fordulóra valami kéket képzeltem el,de mivel már az első fordulóban egy erőteljes kék színnel dolgoztam, ezért egy csodás,lágy menta szín került most a premier plánba. Ezzel a technikával per pillanat elég vegyes érzelmeim vannak. Négyszer mostam le a körmeim,mert sehogy sem tetszett a végeredmény. Utána úgy gondoltam, talán fólián kellene megcsinálni a marible-t,majd megvárni a száradást,és úgy feltenni. Meg is csináltam, jól is sikerültek, de sehogy sem tudtam felszedni a lakkot a fóliáról. És ekkor jöttem rá,hogy rossz fajta fólián alkottam. Igen,eléggé benéztem... Utána elegem lett,és a körmömre pöttyintve egy tű segítségével húztam egy pár absztrakt kriksz-krakszot. 







Felhasznált lakkok,kellékek:
-Essence the gel nail polish 40play with my mint
-Colour alike shinner lady
-Golden rose 76
-Franken glitteres lakk
-Avon szegecsek

Nem így képzeltem el,de ennek ellenére tetszik. Jobb viszonyunk lett,mint a water marible-vel,de valljuk be,sokkal látványosabb mintákat lehet akár nyomdázni,akár festeni vagy celluxal,ombrével és miegymással alkotni. A menta lakk nagy szerelmem lett,de ha minden jól megy,nemsokára sort kerítek egy bejegyzésre,ahol bővebben kifejtem róla a véleményem. Nézzetek be a többiekhez,ha esetleg eddig ezt nem tettétek volna meg! :)

Hogy tetszik? Szeretitek a menta lakkokat?
xxxPL

14 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon jól sikerült, megérte ennyit fáradoznod vele :)

    VálaszTörlés
  2. Megérte vele küzdeni, nagyon tetszik, szuper lett! :)
    Ja és az a franken is szépséges *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Örülök,hogy tetszik.
      Mostanság nagyon rákaptam a frankenezésre,de próbálok valamilyen szinten különlegeseket készíteni...ezek szerint nem lett rossz. ;)

      Törlés
  3. De szép lett!!! Hát igen, én is azt hittem könnyebb lesz ez a technika, de nekem sme ment úgy, mint gondoltam. Végülis én is hasonló módon készítettem el, és én is menta lakkot választottam, tehát nagyon kedvelem ezt a színt. ((-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Ugyan,ne szerénykedj,gyönyörű lett a tied.(Mindenkivel úgy van,hogy fejben jobban mutat a manikűr :D Én is lepődtem már meg egy párszor.Úgyhogy csalóka dolog ez.) Szépek is a menták,most valamiért jobban "kívánom" én is a mentát,pedig szerintem kicsit sem őszi szín...

      Törlés
  4. Nagyon jó lett, egyik kedvenc! ^^

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép lett ez a manikűr!

    VálaszTörlés