2015. augusztus 5., szerda

Summer nail art challenge-Three summer color

Sziasztok!

Bevallom,ebben a fordulóban egy kicsit csaltam,mivel három szín helyett egy szín 3 féle árnyalatával készítettem el a manikűrömet. Mégpedig ez a szín a...kék volt! :D Ugyan,mi más? Szóval,nyáron mindenki szinte kivétel nélkül szereti a víz közelségét,ezért is a kék lett a választott színem. Ennek pedig három árnyalatát,az egészen zöldbe hajló mentát,a vibráló türkiszt,és a "fenséges" királykéket használtam. Mivel nemrégiben vásároltam egy pár MoYou nyomdalemezt,birizgálták a fantáziámat,és nem hagytak békén. Így jött a képbe a pávatoll. (Kimagyarázhatnám,hogy nyári program az állatkert és bla-bla-bla,de őszintén csak ehhez a mintához húzott a szívem.)  Előre is bocsi a rengeteg képért,de az egyik kedvenc manikűröm lett. :) 






Felhasznált lakkok:
-Astor fashion studio 070 Blue Taffeta (a királykék a képen,nagy kedvencem,kár,hogy már az utolsókat rúgja...ez mondjuk már az üvegén is látszik)
-Miss sporty 544 (türkisz,ITT szerepelt már manikűrben)
-Miss sporty 346 (zöldes menta,a pávatoll közepe)
-MoYou London pro XL 05-ös lemez
-Golden Rose rich color 76 (fehér)
Nektek hogy tetszik? :) Nézzetek szét a többieknél is!
xxxPL

9 megjegyzés:

  1. Csodás lett, nagyon tetszik ^^

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nagyon jól sikerült!! Nekem is nagyon tetszik, azt meg tudjuk, hogy kedvelem a sok képet. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök,hogy tetszik :) Én is kép függő vagyok,és eléggé szomorú dolog az,ha az ember nem csodálhat meg egy körmöt mindenféle szögből és beállításból :D

      Törlés