2015. augusztus 3., hétfő

Inspiráció a hétre #10

Sziasztok!

Hát eljött ez is... immáron a 10. inspirációt hozom nektek,továbbra is töretlen lelkesedéssel. Remélem nem vetitek/vetettétek meg az ilyen jellegű posztokat. :* Na de lássuk csak a mostanit!

* Körömnyomda*


Az ALKOTÓ a Pueen 40-es lemezét használta. Hát,mikor ezt az édes manikűrt megláttam,akaratlanul is elmosolyodtam. Hát olyan aranyos. :D Tipikus nyári manikűr.

*Kézzel festett*
Az ALKOTÓ gyönyörűen kombinálta a színeket,és nagyon szépen,könnyed vonalkákkal készítette el ezt a waterfall manit. Szerintem ehhez is kell valamennyi kézügyesség,de a manikűr maga nagyon egyszerű. :) Egyszer lenne kedvem kipróbálni.

*Decal stamping*

Ez baromi szép! *-*  Az ALKOTÓ (a MoYou London kitty 02-es lemezét használta)aztán tudta mitől döglik a légy! Szerintem nagyon gyönyörűk lettek a rózsa decal-ok és az alap is nagyon különleges. 

*Pöttyözővel*
Ezt a manikűrt superWOWstyle!-nél találhatjátok meg a youtubeon. Hát,nem azt mondom,hogy a manikűr gyönyörűen lett kivitelezve,de az ötlet az jó,maradjunk annyiban. 

*Negative space*
Az ALKOTÓ nagyon szép és igényes negative space manit csinált,ami telis-tele van gyönyörű nyárias színekkel. És őszintén szólva nekem így mattítva jobban is tetszik egy kicsit,mint fényes finishhel.

Remélem sikerült ötletet meríteni! :)
xxxPL

2 megjegyzés:

  1. A waterfallon én is régóta gondolkodom már, hogy ki kellene próbálni, csak valahogy mindig más jut eszembe. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát,ez az átkozott kreativitás sokszor nekem is keresztbe tesz :D Mostanság nem tudok úgy neki ülni körmözni,hogy "Ma csináljunk valami egyszerűt!"... Mindig valami extrán jár az eszem,de valószínű ez a suli szezonban majd megszűnik. :)

      Törlés