2015. augusztus 12., szerda

Summer nail art challenge-Salior nails

Sziasztok!
Őszintén bevallom,ennek a témának örültem a legjobban. Mikor kapcsolódtam a kihíváshoz,már akkor megvolt erre az ötletem,pedig még távolinak tűnt akkor. Mivel a tengerészekről mindenkinek a kék-fehér csíkok és a horgony jut az eszébe,próbáltam egy kis extrát is toldani a manikűrhöz. Mégpedig egy kormánykereket. Lehet hülyén hangzik,de szerintem így teljes a manikűr. Az elkészítésről annyit,hogy a csíkokat díszítőszalag,a mintákat pedig egy nagyon vékony ecset segítségével festettem meg. Úgy ám,végre egy kézzel festett manikűr a nyomda mániám után. Egy kicsit idegen volt kézzel festeni(ellustultam :D), de bele adtam apait-anyait,és szerintem nem lett rossz. Ja és igen,a bal kezemmel is megfestettem mindezt(az az ügyetlenebbik)...csak röpke 1 óra volt kezenként. :D Nem is húzom tovább az időt,íme.






Felhasznált lakkok:
-Essence the gel nail polish-16 fame fatal
-Astor 070 blue taffeta
-Avon gel finish Iceberg white
-Essence díszítő csikok
-Vékony ecset
Nektek hogy tetszik? Szeretitek a tengerész manikűröket?
xxxPL

3 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Ez valami fantasztikus lett!! Nagyon ügyes vagy szabad kézzel, én sosem tudnék ilyet.. A kormánykerék szerintem is nagyon illik a képbe!

      Törlés
    2. Köszönöm szépen. :) Amúgy te is nagyszerű dolgokat tudsz alkotni,szerintem a gyakorlás teszi a mestert. Reméltem,hogy nem fogok a kormánnyal mellé,de ezek szerint jól tettem. :D

      Törlés