2015. augusztus 24., hétfő

Manikűrvadász 19.

Sziasztok!
Elérkezett a mindenki által várt manikűrvadász 19. fordulója,aminek Petra volt a háziasszonya. Ez  nekem még csak a második vadászatom,de annak nagyon örülök,hogy ezúttal már tőlem is vadászni fognak. Na,de most inkább rátérek a lényegre. Ebben a fordulóban én a http://vorosbarsonyblog.blogspot.hu/ írónőjét Dórit kaptam "páromul". Vagy 3 manikűrt is kinéztem már tőle,amit a "muszáj megcsinálnom" kategóriába sorolnék,de végül győzött a józan ész és kiválasztottam egyet,ami leginkább az én színvilágom. EZ a manikűr lett.
Az eredeti manikűr.
~***~
Az én változatom.
Sokat nem is szövegelnék a manikűrről,mert a képek és az általam készített (nem tú profi, /amatőr :D/de nagy munkával készült...nem ígérem,hogy sok videót fogok majd készíteni,de majd egyet kettőt ha ráérek majd csinálok.) videó,úgymond tutorial kb. mindent elárul.


Hát nem vagyok hanyatt esve magamtól,mert a minta is és a manikűr is csak jóindulattal mondható hasonlónak,de nekem azért tetszett. :)
/Ez az első videóm,s még nem nagyon ismertem ki magam a szerkesztésben,de remélem nem lett olyan borzalmas :D....a zene legalább jó :P/


Nézzetek be a többiekhez is! ;)
xxxPL

16 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett! :) Örülök, hogy ezt a manikűrt választottad, nagy kedvencem, szerettem hordani. :)
    Ess nyugodtan hanyatt szerintem, mert csodás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) én is szemeztem még egy pár manikűröddel,de leginkább a színe miatt választottam ezt. Annyira "egyben volt" :D

      Törlés
  2. Szerintem jó lett és a videó is tetszett, meglepett, hogy ebből a sötétkék Essence lakkból 3 réteg kell! Azt hiszem ezt inkább nem veszem meg. O.O viszont a minta és az ezüst nyomdázólakk is főnyeremény, ügyes vagy, csak így tovább!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. Még lesz hova fejlődnöm,de örülök, hogy tetszett. ^^ Hát engem is meglepett, elvégre olyan sötét színe van,nem néztem volna ki én sem a 3 réteget. Sőt arról még nem is akartam szólni, hogy a rétegek után még átsejlettek a köröm végek.

      Törlés
  3. Szerintem nagyon szép lett! (-: A videó is nagyon tetszett! (-:

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, nekem is tetszik! ^.^

    VálaszTörlés
  5. Wow! Gyönyörű lett! Nagyon szép ez a kék!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi,én is nagyon szeretem. Egyetlen hibája,hogy nagyon gyenge a fedése,de ezt túlélem :D

      Törlés