2015. március 16., hétfő

Saját művek

Sziasztok!

Ebben a viszonylag rövid bejegyzésben az eddig elkészített és jobban sikerült körmeimet szeretném megmutatni.
Ezt a körmöt a közelgő, szinte a nyakunkba lihegő tavasz ihlette (talán erre vagyok a legbüszkébb...)



A következő körmöt vissza fogottnak és elegánsnak álmodtam meg... :D de szerintem álom is maradt,azokat a tuti strasszokat elnézve...


A következő körmöt az instagrammon láttam és egyből beleszerettem.Íme az én verzióm... tollpihe love. 


A következő szépséget a barátnőm Bebe körmeire alkottam... nagyon büszke vagyok erre is,mert szerintem nagyon dögös össze állítás lett!



Az utolsó előtti sajnos elég gyenge kamerával vagy pocsék szerkesztéssel készült,de azt is én csináltam. Csak lemaradtam a fotózással...igy tehát utólag csak ilyet találtam fénykorából.


Az utolsó a sorban pedig egy gél lakk LENNE... szóval az úgy volt,hogy vettem egy drága UV lámpát, és olcsó, szinte noname márkájú gél lakkot vettem mellé, az olcsósággal csökkentve a kiadasaimat. Nagyon-nagyon rosszul tettem. A gél lakk a 2.nap már egyből levált...komolyan,senkinek nem ajánlom a Christel márkájú gél lakkot. Pocsék. Sajnos én be néztem vele,de talpra állva épp most szereztem be egy CrystaLac-ot...szóval itt a kaki lakk,elkészítése után. Akkor még jónak tűnt...


Hát egyelőre ennyi volt,ami most van a körmömön,azt a következő bejegyzésben leplezem majd le... 


Nektek melyik tetszett a legjobban?
xxxPL :)




4 megjegyzés:

  1. A kék tollas nagyon bejött:)) Szép manikűröket készítettél:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) el nem hiszed, hogy vártam hogy valaki vissza jelezzen valamelyik bejegyzésre :D de szólj nyugodtan hogy milyen jellegű manikűrök érdekelnének...bármilyet szívesen elkészítek. Most nagyon ötlet hiányában szenvedek. Pedig ez bűn, ha "üres a körmöm".Bocsánat a késői válaszért :)

      Törlés