2016. július 18., hétfő

ManiCute-Fesztivál

Sziasztok!
Nemrégiben az a hatalmas megtiszteltetés ért,hogy felkértek,csatlakozzak a ManiCute csapatához,amire persze örömmel,azonnal igent mondtam. Régóta követtem a lányok munkásságát,a fordulók alakulását,el sem hiszem,hogy most én is velük alkothatok... Köszönöm szépen.♥

A mostani témánk a fesztivál volt,amiről nekem két szó jutott azonnal eszembe:színáradat és nyár. Az elsőt nem hiszem,hogy magyarázni kéne,a második pedig azért ugrott be azonnal,mert ezek tipikus nyári programok,amikor is a hőség miatt még éjszaka is túl lehet élni a bulizást. Lelki szemeim előtt már megjelentek a kis zsinórra aggasztott színes textil háromszögcskék a nyár jellegzetes színeiben pompázva. Ezek ihlették meg a manikűröm. :)

Felhasznált lakkok,kellékek:
-Golden Rose rich color 64(barack)
-Avon gel finish iceberg white(fehér)
-Essence the gel nail polish 10 true love(bordó)
-Catrice luxury lacquers 07 stars&stories(arany)
-Eveline 8in1 alaplakk
-Astor pro manicure already dry! fedőlakk

A manikűr semmiféle különleges eszközt/hozzáértést nem igényelt,mindössze csak celluxot,irattartó fóliát,ollót és szivacsot. Az összes ujjamon fehér alaplakkal indítottam,de csak a két középső ujjamra vittem fel belőle egy második réteget is. A mutató,hüvelyk és kisujjamra pedig fehér,barack és bordó színnel készítettem színátmenetet,aminek a tövébe celluxcsíkok segítségével arany háromszöget készítettem amit fehérrel kontúroztam. Ezek után persze fedőlakkal zártam,mint mindig. 
A középső ujjaimhoz pedig úgy készítettem el a pici háromszögeket,hogy irattartó fólián hagytam megszáradni egy pár réteg arany,piros és barack lakkot,amiket aztán lehúztam és háromszög formára vágtam. Felpakolásztam a körmeimre és egy vékony réteg fedőlakkal zártam.
Én nagyon szerettem hordani ezt a manikűrt,külön tetszett benne,hogy inkább már a "sok" kategória felé húzott,és a legkevésbé sem volt visszafogottnak mondható. Nálam valami ilyesmi lehet a nyári körömtombolás. 

Nektek hogy tetszett? Nézzétek meg a többiek munkáit is! ;)
xxxPL

4 megjegyzés:

  1. Nagyon csini manikűr lett! :) Örülök, hogy csatlakoztál a csoporthoz! :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy csatlakoztál :) a manikűr pedig nagyon szuper lett :)

    VálaszTörlés