2016. május 14., szombat

Teszt~AVON nail art Bows for You

Sziasztok!
"Felragasztható manikűr? Ez komoly?" ilyen és ehhez hasonló kérdések keringtek bennem,mikor kézhez kaptam ezt a terméket. Már szinte láttam lelki szemeimmel:rövid idő alatt,szépen kidolgozott manikűr,mindenféle pepecs nélkül,s nem lesz lakklemosó szag a szobádban,maszat a bőrödön,a körömágyaknál való egyensúlyozás is elfeledhető. Kecsegtetőnek hangzott a dolog,s kíváncsiságom által hajtva,igyekeztem minél hamarabb felhelyezni őket,s letesztelni,hogy veletek is megosszam tapasztalataimat. :)

A fekete borítékszerű karton tokban egy ívet találhatunk,amin 18 körömre való matrica van. 
Ez azért is nagyon jó,mert a felragasztás közben megesett velem,hogy az egyiket rosszul simítottam rá a körmöm felszínére,és "puklis" lett,így hát leszedtem,de ekkorra már nem ragadt újra. Olyan is volt,hogy kiesett a kezemből,és a szőnyegre ragadt. Onnan aztán szöszök nélkül nem tudtam volna felimádkozni. 
A matricák mérete különböző,így a szélesebb és keskenyebb körmöket is befedi. A színükre a tengerészkék vagy a nagyon sötét már-már feketés kék jelző illene.
Megcsodáltam,kielemeztem a csomagolást,majd el is kezdtem felhelyezgetni őket. Először kentem egy réteg Eveline 8in1 alaplakkot alá,hogy jobban tapadjon,majd kiválogattam a méretben megfelelőket. Egy kisebb harc után(nagyon ívesek a körmeim,nehéz rá lapogatni a matricát) felsimítottam őket,majd megnéztem a kis használati utasítást(ami szintén jár hozzá),hogy hogyan tovább? Sehogy. Ennyi,kész,vége. Hát,bevallom engem nagyon is zavart,hogy nincs rajta fedőlakk,úgy voltam vele,csak nem árt meg egy réteg Seche Vite felé,még tartósabbá is teheti.
Nos,meglepődtem....
Meglepődtem,mert nem számítottam erre. De azon még jobban meglepődtem,hogy így jobban tetszett,mint simán. Hirtelen összeráncolódott,és úgy nézett ki,mint valamilyen bőrszerű anyag. Irgalmatlanul jól nézett ki...
(A körömvégek azért feketék,mert lehetetlen volt normálisan a túllógó részt eltávolítani,anélkül,hogy ne lógtak volna ki a csupasz körömvégek. Szóval a színhez legközelebb álló színnel korrigáltam.)

Egy vakus képen felfedeztem,hogy a masnik csillámtengere alatt még a saját körmünk is látszik. Mint a negative space maniknál. Ez csak egy érdekesség.
A tartóssága. Az az egyetlen "szégyenfolt" a manikűrben. Két nap után sajnos megkezdte a kopást és a felválást a matrica. Engem nem zavart a dolog,hamar felülemelkedtem rajta,hogy új manikűrt kell összedobnom,de aki a hosszan tartó manikűröket pártolja,azoknak nem tudom ajánlani a terméket.
Én összességében elégedett vagyok vele,s pl.eseményekre(ballagás,ünnepség...stb) a nagy rohanás közben is könnyen alkalmazható,gond nélkül kibírja azt az 1 napot. Ami nálam hatalmas pozitívum az az,hogy nem kell lakklemosóval korrigálni a körömágyak menti hibákat,bőrre kiment lakkot. Csak felteszed és kész. Könnyen elérhető,akinek elnyerte a tetszését,megtalálhatja az AVON-nál.

Hogy tetszik? Kipróbálnátok?
xxxPL


4 megjegyzés:

  1. Soha nem izgattak fel az ehhez hasonló körömre ragasztható manikűrmatricák, de ahogy ezt most itt felhasználtad, hihetetlenül kreatív, imádom ezt a különleges repedezett, antik hatást, és a fekete kontúrvonalak még adnak hozzá egy pluszt. :)
    Szerintem Avonék álmukban sem gondolták volna, hogy ennyi gyönyörűséget lehet kihozni ebből a technikából.
    Engem ez a manikűröd most komolyan lázba hozott, bár a matricát biztos, hogy nem fogom beszerezni, viszont bőszen töröm a fejem egy hasonló hatás létrehozásán.
    Essszzzméletlen szép! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen,öröm olvasni a soraid. Kíváncsi vagyok a szépséges manikűrödre. ;)

      Törlés
  2. Mennyi pluszt adott a fedőlakk ennek a felragasztható cuccnak. Sokkal jobban tetszik így. Meglepődtem, hogy 2 nap tartósságot írtál, azt hittem már 1 napot se biztos hogy kibír :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát,engem is meglepett valamilyen szinten. :D Nem reméltem sokat tőle...

      Törlés