2016. április 25., hétfő

Superheroes körmös kihívás #4-Flash

Sziasztok!
Vészesen közeledünk a kihívás vége felé,hisz elérkeztünk az utolsó előtti hősünkhöz,aki nem más,mint Flash. Szuperhősünk jellegzetessége,amitől természetfelettinek mondhatjuk,az a sebessége. Hihetetlenül gyorsan,akár fénysebességgel is tud mozogni,gondolkodni és reagálni dolgokra. Ennyit szerintem elég róla tudni,következzék a manikűr. ;)




Felhasznált lakkok,kellékek:
-Miss sporty 150(piros)
-ILNP my private rainbow(X)(holo topper,a képen)
-Moyra akrilfestékek (fehér,c.sárga,fekete)
-Seche Vite dry fast top coat
-Eveline 8in1 alaplakk

Eddig nagyon úgy tűnik,hogy ez számomra egy "kézzel festős" kihívás lett,mivel eddig még a fordulók során egyszer sem nyúltam a lemezeim felé... Az alap minden körmömön ugyan az volt,3 vékony réteg piros lakk és 2 réteg holo fedőlakk. A középső ujjamra Flash jelképe,a jól ismert villám került,a gyűrűsujjamra pedig a THE Flash-felirat. Bevallom most először készítettem akrillal szöveget,szóval ha egy kicsit nyomoronc lett,nézzétek el nekem... Mivel a többi ujjamat sem akartam üresen hagyni,és hiányoltam róla a sárgát meg a fehéret,oda csak köröket festettem. Én személy szerint nagyon kedvelem a hősünket,főleg azért,mert ő egy "jó fej" szuperhős,akinek van humorérzéke. Sokakról ez annyira nem mondható el...

Hogy tetszik? Ti szeretitek Flash-t?
xxxPL

7 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes vagy, szép lett :)

    VálaszTörlés
  2. Szépséges lett, nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  3. De jó lett, nagyon jól mutat a holo fedővel :) Szuper lett a felirat is, egyébként szerintem is nehéz lakkal/akrillal "írni", főleg meg körömre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :) Igen,nem egyszerű,plusz nekem még ráadásnak elég keskeny körmöm van...lehet szélesebb körmön jobban menne :D ezt viszont nem tudom meg.

      Törlés