2016. január 10., vasárnap

Swatch-Aengland Tristam

Sziasztok!
Megint egy lakktesztet/swatch-ot hoztam,ennek az oka pedig nagyon egyszerű. A karácsony. Rólam már szinte mindenki aki ismer,tudja,hogy lakkmániás vagyok,szóval bekerült egy pár körömlakk is a fa alá. Hát persze,hogy késztetést érzetem rögtön felkenni mindet... Végül aztán erre az Aengland csodára esett a választásom,aminek nagyon örültem,mert egy héten át tudtam hordani,nagyon minimális kopással a körömvégeken. A képek vakuval készültek,mert így jobban érvényesült a gyönyörű lágy holo-zása. :)



(Nem túl éles kép,de pont emiatt látszik a gyönyörű holo hatás.*-*)
És a szokásos "száraz" infók:
-Az üvege kocka szerű,sajnos nagyon "gyűjti" az ujjlenyomatokat (ez helyenként látszik a képeken is) de tárolás szempontjából nagyon jó.
-A kupak szintén gyűjti az ujjlenyomatokat,de amúgy kézre álló,könnyű vele festeni.
-Az ecsete TÖKÉLETES! Komolyan egy álom. Nem kellett egyensúlyozni a körömágyaknál. Egyenesre vágott,középvastag.
-A lakk állaga egy kicsit sűrű,de szerintem nem vészes,lehet vele bánni(meg amúgy is,a lakkhígító szükség esetén mindent megold...).
-Fedése már egy rétegben TÖKÉLETES! El sem akartam hinni,hogy létezik egyáltalán ilyen...de igen. Ez a csoda képes rá(azért a mélységéért raktam rá még egy réteget,de felesleges volt :)).
-Ára: 2990ft,a naillandnál. Szerintem nagyon megéri,hisz 11ml,és már egy rétegben fed...hát életünk végéig elég! :D

Nem hiszem,hogy egy hamar lesznek újra swatchos bejegyzések,(bevállalt kihívások,és letörtem a körmömet is,rövid körmön meg nem mutatnak "úgy")de helyette a nail art-ok kerülnek előtérbe. Utószóként pedig annyit,hogy én már egy darabja csorgattam erre a lakkra a nyálam,de mindig elnyomtam magamban a "vágyat",hisz olyan kis egyszerűnek tűnt. Nem láttam benne az extrát. De most,hogy a tulajdonomba került,el vagyok ájulva. Néha a legegyszerűbbnek tűnő lakkok a legszebbek! Szóval nem szabad hamar ítélkezni. :)

Mit szóltok? Ti szeretitek az Aengland lakkokat?
xxxPL

6 megjegyzés:

  1. Két lakkom van a márkától, de a legteljesebb mértékben egyetértek. Mindkét példányom telt, gazdag színhatású, és bársonyosan kifinomult finissel rendelkezik. Ezt a minőséget nem sokan tudják produkálni.
    Nagyon szeretem őket.
    Szép kis bemutatót készítettél, tetszik! :)

    VálaszTörlés
  2. Imádom ezt a márkát, a Picture Polish után tőlük van a legtöbb lakkom (bár az sem túl sok). Ez a szín ezidáig nem fogott meg, de valahogy a te képeidet látva egészen megtetszett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon jók az Aengland-ék olyan finoman holoznak a lakkjaik,és csodás a minőségük. Szerintem ha szereted a sötét kéket,egyszer megéri beruházni rá. ;)

      Törlés
  3. Szép ez a lakk, és nagyon jól áll Neked! (-: Nekem sajnos nincs a márkától egy sem..... De talán majd egyszer. (-:

    VálaszTörlés