2016. január 15., péntek

Random nails: Csak egy chevron

Sziasztok!

Képzeljétek,a téli szünetben hatalmasra növesztettem a körmeimet...ami januárban az első alkalommal le is tört. Fantasztikus. Úgyhogy ismét egyformán picurkára visszareszeltem az összeset. Majd felmerült bennem a kérdés,mit csináljak vele? Mivel óriási hátránya a kis körmöknek,hogy nem áll rajtuk minden jól,ezért még erre is ügyelnem kellett. Végül(nem tudom hogy jutottam el idáig,esküszöm) rám jött,hogy én chevron-t akarok csinálni pirossal és arannyal. Szóval meg csináltam,mert...mert megtehetem. :D #jajjdethug Íme. 




Felhasznált lakkok,kellékek:
-Miss sporty long lasting 150(piros)
-Essence the gel 44 on air!(aranyos-bronzos)
-Avon gel finish iceberg white(fehér)
-MdU fekete nyomdalakk
-MoYou London fashionista 05
-Eveline 8in1 alaplakk
-Seche vite dry fast top coat

Mint látszik,a középső és gyűrűsujjam kivételével mindet pirosra festettem. A gyűrűs ujjamra szivaccsal felütögettem egy bronzos arany csillámtengert,s a középső ujjamra fehér alapra nyomdáztam feketével cikk-cakk mintát. (Ezt decal stampingként helyeztem fel,hogy egyenes legyen.) Igazából pofon egyszerű,gyors manikűr volt,mégis imádtam. Olyan jól mutatott a kis "csutka" körmeimen,hogy egy pillanatig meg is szerettem őket. (Azért bevallom azt is élveztem,hogy végre fel tudtam venni az aprót a pultról...:D)

Nektek hogy tetszik? Szeretitek a chevron manikat?
xxxPL

11 megjegyzés:

  1. Alig ismertem meg a kis picurkákat! :D
    Jól sikerült a mani, és bár a stílus tőlem messze áll, mégis nagyon tetszik!
    A kackiás piros körömlakk talán még jobban is áll a kis diszkrét körmeiden, mint a hosszú fazonon. Milyen jól néz ki ez a piroska, felírtam a számát! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már annyira megszoktam,hogy hosszúak,hogy én is alig ismertem meg a saját törpe körmeim. :D Örülök neki,hogy tetszik. A piros lakkról pedig annyit,hogy nagyon jó,már két vékony réteggel tökéletesen fed.

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Köszi. :) Én is odavagyok érte,hihetetlen mennyi kombinációja van.

      Törlés
  3. Annyira szuper lett! Hasonlót én is régóta szeretnék. Mondjuk, azon jót mosolyogtam, hogy ami neked picurkára visszareszelt hosszt jelenti, az nálam az a hetek óta féltve növelgetjük hossz. :D
    (Amúgy csak zárójelben megjegyzem, mert icipicit bántja a szemem: a chevronnak azért van picivel magyarosabb kifejezése is. ;) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Bella. :) Nem tudom mi a magyarosabb(talán a cikk-cakk?),de olyan jól esett kiejteni... :D Csevron *-* ad valami extrát,vagy nem is tudom mit.

      Törlés
  4. Ez is nagyon szép manikűr!! Ez a körömhossz jól áll Neked, de megértem, ha a hosszabbat szereted, ezzel én is így vagyok magamon. (-: Nekem nagyon tetszik a chevron minta, lehet majd készítek hasonlót, bár mostanában eléggé el vagyok havazva a dolgokkal.....

    VálaszTörlés