2016. január 31., vasárnap

Azok a 80-as évek...körmös kihívás #3 Zene/Videóklip

Sziasztok!


Haladunk előre ZsebBoszi kihívásában,s a mai téma nem más volt,mint a zene/videóklip. Bevallom,hatalmas nagy csaló voltam. :D Én nem egy zeneszámot,hanem egy bandának a logóját vettem inspirációmnak. És még csak nem is olyanokat,akik a 80-as években alapultak...de védelmemre szóljon,akkoriban kezdtek el nagyobb sikereket elérni. Ez az együttes pedig a The Rolling Stones. Mivel én eleve a inkább rockot/punkot/metált (ezek közül is:Black Veil Brides,Three Days Grace,Skillet,Bring Me The Horizon,Escape The Fate,Sleeping With Sirens,Icon For Hire) szoktam hallgatni,próbáltam ezen a vonalon mozogni az időben. Így jutottam el hozzájuk. Apukám nagy Iron Maiden,The Rolling Stones,AC DC,Guns 'N' Roses,Metallica,Edda,Tankcsapda,Scorpions rajongó,tehát konkrétan én is és tesóim is ezeken "nőttünk fel"(meg persze az anyum kedvencein :)). Mindig,ha ő vezet,csak ezek szólhatnak. Szóval,ő adta az ötletet. Én pedig megpróbáltam körömre vinni.




Felhasznált lakkok,kellékek:
-Franken:Demonic Smoke(fekete holo)
-Essence the gel nail polish 33 wild white ways(fehér)
-Essence the gel nail polish 46 black is back(fekete)
-Moyra akril festékek,ecsetek
-Eveline 8in1 alaplakk
-Seche Vite dry fast top coat

A gyűrűsujjam kivételével az összesre az eddigi egyetlen(vállalható) frankenemet kentem,amiről már írtam ITT. A gyűrűs ujjamra pedig fehér alapra elkészítettem életem első akril festékkel festett mintáját. *-* Bandita gyönyörű akrilos munkái miatt szántam el magam,hogy beszerezzek egy párat(és ő is tanácsolta a Moyrát,amit nagyon köszönök,mert egy álom vele festeni)és az ő hasznos posztjaiból tanulva,nem csalódtam,sikerült vállalhatót készítenem első próbálkozásra. Mivel maga a logó egy kicsit kevésnek tűnt magában,fekete pöttyöket raktam a hátterébe,ezzel is egy kicsi "retró-feelinget" adva neki. Imádtam a manikűrt,már az első perctől fogva,a maga egyszerűségével.

Nektek hogy tetszik? Ki a kedvenc együttesetek/előadótok?
xxxPL

10 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett! A logó olyan szép, hogy először azon gondolkodtam, melyik nyomdalemezen lehet ilyen minta. :D Le a kalappal! Ez a fekete franken lakk is szuperjól néz ki! *.*

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól sikerült! (-: Én is gondolkodtam már akrilfestéken, de nem mertem még beruházni rá. (-:
    Számomra inkább azok a zenekarnevek ismerősem, melyeket Apukád hallgat. Majd rákeresek a Te kedvenceidre is, sajnos nem ismerem őket. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. :) Én eddig azért tartózkodtam az akrilfestéktől,mert tudtam, hogy bal kézzel(vagyis az ügyetlenbbel) szinte lehetetlen megcsinálni a másik kezemre. Aztán egyre többet néztem Simply naillogical videóit,és rájöttem,hogy őszintén, ha engem nem zavar,hogy felemás körmökkel száguldozok,mást se zavarjon. :D úgyhogy ezt is csak az egyik kezemen hordom. (A másikon amúgy is tövig tört a köröm :/)

      Törlés
    2. Hát, én is voltam már így ezzel, csak én balkezes vagyok. :D Ennél a kihívásnál egyformán elkészítettem mindkét kezemre, de a gyűrűst decals módszerrel körömnyomdafejekre rajzoltam, mert nekem fólián nem jön be ez a technika. :D Az akrillal az a bajom, hogy elég drága, és elég ritkán alkotok kézzel. :-7 (szörnyű béna vagyok, na)

      Törlés
  3. Én is imádom a mait! Nagyon jó lett! :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett a logó és szuper ötlet :)

    VálaszTörlés