2015. november 9., hétfő

Swatch- Picture polish Hope

Sziasztok!



Időközönként mindig áttúrom a lakkos fiókom,hogy eldöntsem melyik lakkot fogom felkenni/ milyen manikűrt készítsek. Nos,most a kezembe akadt az első PP-m, a csodálatos HOPE és nem bírtam ellenállni neki,felkentem. Nagyon szeretem ezt a lakkot,a színét,a "holo szilánkjait",a kék kis glittereit...mindent imádok benne. Nagyon jól össze rakták. :) Tudom,róla már volt egy poszt  ITT, (manikűrrel)de még "swatch"-ot nem készítettem róla,szóval be is pótolom. Rengeteg képet készítettem többek közt azért,mert nem volt szívem selejtezni.
(a képeken 1 réteg astor pro manicure already dry!-jal látható)








Az utolsó kép lett a kedvencem,mert sikerült elkapnom a zöldes kis holo szilánkok és a kék glitterek játékát. Azért lett végül ennyi kép,mert mindegyiken más-más fényviszonyok vannak,és mindegyiken más-más arcát mutatja a lakk. Van amelyiken zöldesebb,szinte már feketébe hajló,de van amelyiken a kék dominál. A kék glitterek is nagyon cselesek,mert néhány képen teljesen elnyeli őket az alap,de némelyiken egész feltűnőek. Bevallom most nem készítettem vele manikűrt,hanem így hagytam,s élvezetem a "luxus érzést". :D Lehet hülyén hangzik,de akinek van legalább 1db PP-je,az tudja,hogy ha felkened,le sem tudod róla venni a szemed. Olyan,mintha folyékony aranyat viselnél. *-*(persze csak képletesen,mert a színének semmi köze az aranyhoz...)
Jöjjön néhány száraz tény. 
-Az üvege kocka alakú,amit én imádok,mert nagyon praktikus a tárolás szempontjából
-Az ecsete nyele gumis,kézre álló,jó fogása van
-Maga az ecset lapított,de nem kerekített,nekem egy kicsit ügyeskedni kellett a körömágyaknál
-A lakk állaga se nem sűrű,se nem híg,tökéletes
-A lakk fedése 2 rétegben tökéletes :D(bár én még mindig 3 nagyon vékony réteg párti vagyok)
-Ára egy kicsit borsos,3690ft a naillandnél (bár én nem bántam meg,elvégre nem fogok fél kollekciót összehalámolni,csak a számomra legszebbekre adnám ki ezt az összeget)

És jöjjön a lényeg egy mondatban: Ez a lakk egy csoda,örülök,hogy a készletemben tudhatom.  
Remélem nem untattalak titeket ezzel a viszonylag "lightosabb" bejegyzéssel,legközelebb manit is hozok. 

Nektek hogy tetszik? "Esetetek" :)?
xxxPL

6 megjegyzés:

  1. Hű..... *-* Annyira fantasztikus képeket készítetteél!! Hihetetlenül jók, főleg az utolsó. Nekem is ez az első PP lakkom, és gondoltam is rá, hogy elő kellene már venni. (-: És azt hiszem, még mindig ez a kedvenc lakkom, bár a Cabaret is igen közel áll hozzá. Az ecsetét én is sajnálom, hiogy nem lekerektett, számomra is könnyebb azzal dolgozni a körömágynál. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, igyekeztem. :) Nekem is az utolsó a kedvencem, meg is lepődtem, hogy az én mini kamerám ilyet is tud... Hát akkor nálunk ez a förszt polis :D én mindenképp szívesen olvasnék róla nálad is valamit, elvégre hope-ból sosem elég. Hát az ecsetért tényleg kár, pucoltam én is utána egy kicsit,de kárpótol a csoda. :D

      Törlés
    2. Sajnos én csak telefonnal fényképezem, ezért nem tudok ilyen szuper képeket lőni. Hát, manikűr volt már vele nálam, most ILNP lakk lesz a következő poszt. ;)

      Törlés
    3. Azok is szuperek,alig várom a posztot! ^^

      Törlés
  2. Hát hallod, nem csodálom, hogy nem tudtál szelektálni a képek közül. Csodálatos árnyalatú lakk!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszi. Én is imádom. :) Bár ezt már annyiszor leírtam,de nincs rá jobb szó.

      Törlés