2015. november 29., vasárnap

Óriási haul~július-október

Sziasztok!

Bizonyára feltűnt,hogy az utóbbi időben(Június óta :D) elmaradtak a haulok...ennek oka leginkább a lustaságom volt,amit röstellek is. Nos,most idejét éreztem bepótolni.  Szép nagy adag gyűlt össze(4 hónapnyi),legközelebb időben hozom őket,1 vagy 2 hónaponta.


Őket még az avontól rendeltük anyukámmal. A lace-st,amikor "berobbant" a piacra/köztudatba, a fringe pedig ajándék volt,mert egy bizonyos összeg felett vásároltunk. A lace szériájának ez a beautiful blue-je,a fringe pedig egy ezüst-fehér tollas fedőlakk. Nos,a lace-sért bolondultam,(de ezidáig vagy időm,vagy kedvem nem volt felkenni)a fringe frayed edges pedig olyan "elmegy" kategória. Én igazából nem szeretem az ilyen fedőlakkokat,de úgy vagyok vele,ajándék lónak ne nézd a fogát. Valahová biztos fel tudom majd használni. :)
Minden bloggerina keresi a tökéletes feketét és fehéret. Fehérből én már megtaláltam,de feketéből még nem. Pont ezért vettem meg őt. Na meg érdekelt,mert ezzel a márkával még sosem találkoztam(persze láttam képet róla,de nem ugyanaz,mint felkenni). Őt a shoplineről rendeltem,mint mondtam kíváncsiságtól vezérelve,de remélem,be fog válni... Még nem használtam,de tervezek róla bejegyzést. ;) A 370-es Black Out névre hallgat.
Továbbra is lángol a szerelem köztem és a gel szériás essence lakkok közt. Imádom ezt a termékvonalat,szerintem nagyon eltalálták. Rossmannban lehet kapni,ha valaki esetleg nem tudná(kétlem,hogy van ilyen). A két pirosat bátyámtól,a lilát pedig egyik barátnőmtől kaptam. Egyedül a nude saját szerzemény,de eddig még őt nem szerepeltettem. Negative space-hez/franciához vettem alapnak.
16 fame fatal (MANIKŰR)
10 true love (MANIKŰR)
23 wonderfuel (MANIKŰR)
03 give me nude,baby!
Jöttek a hidegebb idők,a szél... egyszer csak azt vettem észre,hogy szárazak és repedezettek a körömágyaim. Nem volt szép látvány. Eddig igazából magasról tettem a köröm ápolásra,még alaplakkot sem használtam,de úgy éreztem szükségem van egy körömágy ápoló olajra. Eddig nem estem hanyatt tőle,de nem rossz. Segített egy kicsit,és ezt bár nem "hű,de látványos"-an tette,de érezhető volt a hatása. Nem mellesleg isteni barackos illata van,és nem abból az émelyítős fajtából. Kellemes,és az ecset pedig jó ötlet,megkönnyíti a felvitelt. Ő is rossmannos.
Őt nagyon régen,július körül vettem a rossmannban,de azóta felé sem szagoltam. Nem volt ötletem,amikor meg lett volna,akkor meg vagy kihívásra készültem,vagy épp hulla fáradt voltam. Tetszik maga a lakk,valamikor muszáj lesz időt szakítanom rá... Ő nr2-es néven fut.
Colour Alike shinner lady. Nos,róla nem tudok mit mondani,egy szép,de viszonylag átlagos ezüst holo lakk. Egyik naillandos vásárlásomnál csusszant a kosaramba,mert Moyrából már nem volt. Eddig egy pár franken kapott belőle egy kicsit,és water marble technikához alkalmaztam ITT,mert történetesen ahhoz is tökéletes. 
Igen,egyszer mindenki bekattan,és engedi magát elcsábítani egy drágább lakkal. Nekem,mint már említettem jó néhányszor,ő volt az első PP-m. Nos,már tudom,nem az utolsó... Anno a jó öreg drogériás lakkok voltak a favoritok,és jött ő. Kiütötte az összeset a nyeregből,nem tudták felvenni vele a versenyt. Nem leszek az a "minden PP-t felvásárolós lány",de ha valamelyikre annyi ideig vágyok,mint ő,úgysem tudok majd ellenállni. SWATCH,MANIKŰR
ILNP honor roll. Őt is egy nailland rendelésem során vettem;anno még Ritánál olvastam róla,és beleszerettem. Gyönyörű sötétkék ultraholo lakk,ami annyit takar,hogy a lineáris és a szórt holo keveréke. Hát szemkiverős,az biztos. Egyik kedvencem lett(de majdnem minden lakkomat imádom,szóval...)és ezzel az ILNP mint márka belopta a szívembe magát. Mind ár-érték arányban okésnak mondható,az üvege és az ecsete is minőségi,meg persze a benne lévő lakk is. :D SWATCH,MANIKŰR

Jó pár boltot bejártam a városunkban.mire rájöttem,ha belegebedek,sem fogok lakkhígítót lelni. (Régen körömlakk lemosóval hígítottam,de az visszagondolva elég nagy hiba volt. A lakk minőségét elrontotta,és nem sokáig maradt híg. Újra besűrűsödött.) Ez után arra szántam magam,ha már úgyis rendelek a naillandról,akkor hígítót is veszek. Jó választás volt a seche,mert a saját fedőlakkjukat is hígítja,annak megőrizve a minőségét,és más márkákkal is kompatibilis. Szóval számomra JACKPOT.  A pippetta is hasznos,segíti az adagolást,és iszonyat cuki ^^(bár ez huszadrangú kérdés). Ha elfogy,100%,hogy újraveszem.
Golden rose WoW 96. Számomra ő a tökéletes nude. Az ecsete a kicsi kupak ellenére jó fogású,könnyű vele a festés. Szinte javítás nélkül ki tudtam alakítani a körömágyaknál az ívet. A picurka 5ml-s kiszerelése jó,mert elhasználható mennyiség,de rossz is,mert nekem nem elég. :D Ha lenne belőle nagyobb kiszerelés,örülnék neki. :) MANIKŰR 
Régebbi,szerintem július végi-augusztusi szerzemények. Kivéve a kék mundo-t. Ő nem rég érkezett,vele azért nem láthattatok manikűrt. Jó minőségűek,tökéletes nyomdalakkok,bár egy kicsit büdik...
Mindig is érdekelt a Golden Rose rich color vonala,így be is ruháztam kettőre. Szintén régi,nyári naillandos szerzemények. Róluk nem írnék bővebben, ITT mindent leírtam már egy lakkteszt keretében.
Pet'la lemezek... Lemez őrült lettem,kijelenthetem. Mióta elkezdtem nyomdázni,teljesen beleszerettem a technikába,és gyűjtök mindenféle lemezt. Már a MoYou-kat próbáltam(imádom is őket) és kíváncsi voltam a Pet'lára is. A lemez anyaga réz,a MoYou rozsda mentes acéljával ellentétben,ami nekem bevallom,nem tetszik annyira. A mélységük is rendben van,de még nem éreztem rájuk teljesen,néhol foltosan szedi fel a nyomdapárnám a mintát... (Akinek ilyesfajta baja nincs a pet'lákkal,szívesen várom a tanácsaikat kommentben. :))
Dandelion,Ohnomnom,Puzzles

Na,aki végigolvasta,jár egy pacsi. :D Már miközben írtam,azt hittem sosem érek a végére. Nagyon megdöbbentett,mennyi mindent vettem...bár az azért nyugtat,hogy néhányat pl. szülinapomra kaptam,és az is,hogy kb 4 hónap termése ez a sok kincs. Azért így már nem is olyan beteges... :P Természetesen használom őket,némelyikről olvashattatok is,ezért lett annyi link a szövegben. Azért remélem nem untattalak benneteket. :)

Ti miket zsákmányoltatok az elmúlt időkben?
xxxPL

5 megjegyzés:

  1. Az összes nagyon tetszik,de az AVON lakkok, főleg a kék teljesen elvarázsolt. *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) a kékről már tervben van a bejegyzés,már csak az időn múlik(sajnos megy a hajtás rendesen :D).

      Törlés
  2. Az a Pastel Pepper lakk nekem is megvan, de még nem kentem fel, csak a rózsaszín kistestvérét, az nagyon cuki :) Minden szerzeményed szuper, az essence gel lakkokat én is nagyon szeretem! Nekem egy téli Pet'la lemezem van, eddig jól ment vele a nyomdázás, de a mostani manimnál pl. tökre elmosódtak a minták sajnos :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ezek szerint a pet'la lemezek hangulatuk szerint működnek...:D lassan idejét érzem a peppernek,de mindig valami mást választok végül. Ez egy ördögi körforgás. :)

      Törlés
    2. Én most végre bevetettem a kék Peppert, de mivel kihívásra készült a mani, majd csak jövő héten kerül ki a blogra :) A Pet'la lemezzel majd még próbálkozom, lehet hogy a minták mélysége is közrejátszik, mert a technikámon, nyomdapárnán, lehúzón nem változtattam.

      Törlés