2015. május 18., hétfő

Első haul-om.

Sziasztok.
Sok Bloggernél láttam már ilyen típusú bejegyzést, de ezidáig nem nagyon próbálkoztam ilyenekkel. Mivel én (személy szerint) szeretem az ilyen "vadászós" posztokat,ezért (és még a rossmannal való szerelmem miatt is :D) gondoltam, hogy megmutatom a mostanában (olyan kb. 3 hónapnyi) szerzett szépségeimet.(azután már havonta lesznek ilyen jellegű bejegyzések) Elég ennyi a körítésből, kezdem is! :)

#1. Rimmel London salon pro 500 peppermint
Na jó, szögezzük le,hogy alap áron(1200 ft-) NEM vettem volna meg. DE mivel az akciós kosár körül serte pertéltem, mellékesen(a sors is úgy akarta!!! :D) a kezem ügyébe akadt ez a türkiz és menta lakkok sarja,jobban szemügyre vettem. Mivel a márkáról eddig lényegében jót hallottam, csak az ára miatt nem szereztem be. Mivel 600ft volt,és a színe is mellette voksolt, végül meg vettem. Amit még érdemes megemlítenem, hogy ez egy géles hatású körömlakk, egy kicsit lassú száradással. De nem vészes. (Nemsokára manikűrt is készítek vele,szóval akit megnyert,legyen résen ;))


#2 MoYou nyomdalemezek
Ezeket már nemegy kihíváson láthattátok már bevetésen, lehet nem hat akkora újdonságnak. Ennek nincs nagy sztorija,mindössze csak "idejét éreztem", hogy elnézzek a nailland-ra. És sajnos ott nem lehet csakúgy nézelődni... mindig van valami ami bűnre viszi az embert. És nekem most ezek a lemezek voltak. Nagy szerelmeim,mert javában lekörözi az eddig általam ismert és próbált nyomdalemezeket. Sima körömlakkal is jól működik és könnyen tisztítható. Sőt még a műanyag hátlapja is mellette szól! Szerintem érdemes hozzá lehúzót és nyomdapárnát is rendelni,mert azok is minőségi termékek. (A nyomda párnáról pl. ódákat tudnék zengeni... tökéletesen, az utolsó apró motívumig,mindent alaposan fel vesz a lemezről!) Na de szerintem ennyi áradozás még akkor is túlzás lenne, ha ez lenne a munkám, de ha egyszer valami jó, az jó. :D


Ééés csoport kép :)


#3 Lora fekete körömlakk
Mikor a 100-as boltban jártam (letört a tészta szűrő füle :D) akkor akadt meg a szemem ezen a fekete szépségen. Mivel már az imént említett nyomdalemezeim már úton voltak,(olvastam manna blogján)hogy ez a lakk jó nyomdázásra. Gondoltam 300ft-ért egye fenyő, max ha nem válik be,majd elkenegetem. /a blog elott volt egy olyan korszakom, amikor is iskolába csak halvány lakkot használtam és szünetben pedig full fekete körmöket készítettem...azóta változott a helyzet, (sikerült anyát meggyőzni) és mindenféle manikűrt készítetek :D akit nem különösebben érdekel ez a remember rész, nyugodtan tekerje át/ Úgyhogy kb ennyi volt a nagy história. :)


#4 essence the gel nail polish
Mihelyt bejöttek a rossmannba is ezek a csodák, egyből rájuk vetettem magam. Lehet, hogy egy kicsit túlzásba vittem, de húsvét alkalmából is kaptam egy párat, úgyhogy ez a tényező talán enyhít a bűneimen :D Nagyon jó kis lakkok. A színük is nagyon különleges, a fedésük már 2 retegben is jó (árnyalat függő dolog) és az ecset is díjnyertes. Na lássuk fanatizmusom eredményét.  :DMost "csak" ennyit tudtam hozni nektek, de garantálom, hogy a későbbiekben majd még lesznek zsákmányok :)

Nektek meg van valamelyik? Vagy esetleg kívánság listás? Melyikkel látnátok legszívesebben valami manikűrt?
xxxPL

4 megjegyzés:

 1. A MoYou lemezek nagyn szépek...én is szivesen elfogadnék egy párat :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök,hogy más is hasonló lemez-bolond mint én :D

   Törlés
 2. Mennyi mindent vettél!!! A Rimmel Salon Pro lakkokat imádom - ár/érték arányban nagyon sok másikat vernek. Szinte mindegyik színt megvettem, 90%uk one coater, vagyis egy rétegben fed. Az ecsetük, az állaguk, minden nagyon egyben van. Remélem Neked is jó tapasztalatod lesznek vele!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát,igen,bűnös vagyok,beismerem. Mióta blogolni kezdtem annyira függő lettem,hogy szinte fizikai fájdalom,ha valamelyik szép színt ott kell hagynom a boltban... :) Engem is meglepett,hogy milyen jó...vagyis úgy értem,hogy az állag,fedés,száradás. Na meg az ecset...Páli fordulatot vett az életem! :D

   Törlés