2015. április 23., csütörtök

Tavasz színei körmös kihívás#2

Orgona és orchidea
Hát isten igazából nem a lila a kedvenc színem,(hanem a kék :))de attól függetlenül szerintem jó kis manikűrt lehet a "lila 50 árnyalatából" (:P) alkotni. Ja,pesze,csak nekem nem ment...
Eleinte vizes technikát akartam alkalmazni, csak a köröm lakkjaim sűrűnek bizonyultak(a lilák legalábbis),ezért nyomdázni kezdtem. Mivel nagyon tetszettek ezek a decal/reverse stamping technikák, ezért elterveztem,  hogy én biza megcsinálom. Addig oké is volt,amíg a nyomda párnán volt a minta,de mikor kifestettem és ráraktam a körmömre a mintát, néztem egy párat, hogy miért lett ilyen sötét. Próbáltam javítani rajta, de csak rontottam a helyzeten. (Normál esetben szaladnék a lakk lemosóért,de 1. Túl sok meló volt vele... 2. Legalább megnézhetitek a hibám, és remélhetőleg nem vétitek el ti is ezeket a hibákat.)
Íme. (Az a szmötyi a gyűrűs ujjamom az új védjegyem lenne... :D nem tudom mennyire latszik./LLV/)Next time tipp:sheer tint lakkal/halvány köröm lakkal fessétek ki a mintát. :)
xxxPL

14 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Köszönöm szépen. :D nem gondoltam volna, hogy van akinek tetszik. Biztos túl szigorú voltam ahhoz a nyomi virághoz. De ha egyszer olyan mint egy szőlő :P

   Törlés
 2. nagyon szép lett a gyűrűsujjadon a mindta:)! kár, hogy nincs közelebbi/jobban megvilágított kép róla:(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) majd a következő fordulóban igyekszem jobb és részletesebb képeket készíteni. Köszönöm ^^

   Törlés
 3. Szép lett :) Szerintem a stamping decalst sokat kell gyakorolni, nekem az első pár próbálkozás egyáltalán nem sikerült, mert túl korán akartam a matricát levenni a párnáról, türelmetlen voltam. Másodszorra már sokkal szebb lett a végeredmény. Nekem így sötét színekkel is tetszik a tiéd :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, és amilyen egyszerűnek tűnt a videók alapján, annyira könnyű elrontani :D hát így van ez...

   Törlés
 4. Pedig nagyon aranyos lett szerintem! :)

  VálaszTörlés