2016. október 8., szombat

Banda mánia~2.Asking Alexandria

Sziasztok!

Újabb részt hoztam a legújabb általam indított "Banda mánia" sorozatból. Ezúttal egy brit metalcore banda,a sokak által ismert és imádott Asking Alexandria lesz a terítéken. Az együttest a gitárosuk,Ben Bruce alapította meg még 2008-ban. 2015-ben viszont a banda eredeti énekese Danny Worsnop távozott a bandából,így egy új énekesnek,Denis (Shaforstov)Stoff-nak lehetősége adódott megcsillogtatni tehetségét. Én személy szerint Denis-t és a hangját jobban kedvelem,bár Danny-t is szuper énekesnek tartom,pl.a Final Episode egyik nagy kedvencem. Ízlések és pofonok,kinek a szívéhez melyik énekes áll közelebb.
A manikűrömet viszont az egyik híres logójuk/jelképük ihlette,amely a rajongók és a banda összetartozását szimbolizálja.
Mivel zene is dukál a manikűr mellé,az egyik legszebb,legőszintébb és legjobb klippel rendelkező,viszonylag "visszafogottabb" I won't give in-re esett a választásom. Ez adja leginkább vissza azt,az AA family életérzést amit a rajongók is éreznek.
Íme:


Csodás ez az essence lakk,sajnálom,hogy már nem lehet kapni,mivel limitált széria volt...Minden esetre aki akkor megvette ezt a "bőr hatású" csodát,most szerencsésnek érezheti magát.
Felhasznált lakkok,kellékek:
-Sally Hansen Xtreme wear 370 Black Out(fekete)
-Essence Good girl Bad girl 04caught in the middle
-Moyra fehér akrilfesték
-Eveline 8in1 alaplakk
-Seche Vite dry fast top coat

Most viszonylag kevés lakkot használtam,de nem láttam szükségét különféle toppereknek,színátmeneteknek és mi egyéb jóságoknak. Feleslegesek lettek volna e mellett a mesés essence lakk mellett. Egyedül a két középső ujjamra került sima,fekete lakk,mivel azokra helyeztem a fehér akrillal már fóliára megfestett mintákat. Imádtam hordani és készíteni is ezt a manikűrt,mellesleg annyira megkedveltem,hogy 1,5 hétig hordtam. :)

Akinek esetleg felkeltette a banda az érdeklődését,ajánlom figyelmébe a következő dalokat:
Újdonságként hatott a banda,vagy már ismertétek őket?
 Danny vagy Denis pártiak vagytok?
xxxPL

2 megjegyzés:

 1. Szuper lett a mani, tökéletes lett a logó :)
  Oda meg vissza vagyok Denis és Ben hangjáért, annyira jól kiegészítik egymást. Nekem a The Black és a Here I am a nagy kedvencek, de az újak közül szinte mindet tudnám írni. A Danny-s korszakból az On the Stage, a Moving on és a Prophecy nagyon király.

  Tudtad, hogy márciusban lesz koncertjük Pesten? Nagyon el akarok menni, remélem sikerül is :D
  Ja, és #teamdenis. Olyan gyönyörű szemei(és tetoválásai) vannak, hogy az csoda *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen,örülök hogy tetszett. :) Én is,annyira imádtam a The Black klipjének a vége fele amikor Ben szólózott egy kicsit aztán Denis hangja váltotta fel,hogy "Don't leave me here,I need you around..."(remek,most fejben elkezdtem énekelni :D). Annyira jók együtt. Valahogy én úgy érzem kellett ez a végfrissítés az Askingnak. Mármint Danny is nagyon jó volt,de Denis. *--* Az egész gyerek egy "Ahw". Nem lehet rá mit mondani. :D a hangja,a stílusa...
   Hallottam ám a koncertről. :) Ez lesz az első AA klubkoncert Magyarországon. Mi már megrendeltük a jegyeket apukámmal,szóval 100% hogy ott leszek. ^^ Még az is lehet látjuk egymást. #teamdenis

   Törlés