2016. szeptember 18., vasárnap

Banda mánia~1.Black Veil Brides

Sziasztok!

Jól látjátok,egy új "sorozat" üti fel a fejét a blogon,melyben a kedvenc együtteseim logója/klipje által ihletett manikűröket mutatnék be. Az utóbbi időkben úgy vettem észre,hogy elszemélytelenednek a bejegyzéseim,s a manikűrjeim sem tükrözték már a személyiségem...ettől megriadva kezdtem el ezt a kis "manikűr-terápiát". Nem arról van  szó,hogy mondjuk egy dinnyés manikűrt nem szerettem hordani/készíteni,csak mindössze nem éreztem a magaménak őket. Szépek voltak,aranyosak(uh,de nagy egoista lettem hirtelenjében),de nem éreztem azt,hogy "Ejha,ezt soha nem akarom lemosni!". Lehet,hogy lesznek akik nem fogják különösebben értékelni ezeket a posztokat,mivel nem ilyen stílusuk van,de ezzel nincs semmi baj...ennek ellenére még a másik végletet is el tudom képzelni,hogy valaki épp nálam leli meg a következő kedvenc együttesét egy kis ízelítő után. :) Bármi megeshet.

Nos,most a Black Veil Birdes (ford.:Fekete Fátylas Menyasszony) nevezetű amerikai hard rock-glam metál banda kerül terítékre. Bevallom,már egy ideje ők a kedvenceim,hiába hallgatok rengeteg együttest,egyiküknek sem sikerült eddig őket letaszítani a "trónról". Rengeteget tudnék ömlengeni róluk,de igyekszem tárgyilagos maradni,s nem untatni titeket. A manikűrömet az egyik régi,nagy sikerű klipjük ihlette meg,a Knives and Pens.  


Mint az látszik is,a fenti videóban a fekete és a fehér színek dominálnak,akárcsak a manikűrben. (Maga a szám egyébként az énekes,Andy Biersack gyermekkorának úgymond egy szelete dalba öntve. Fiatalon sokat piszkálták az iskolába stílusa és egyénisége miatt,és ő most ezt végre kiadhatta magából. A dühét,s értetlenségét afelé,hogy miért tették ezt vele,mint gyengébbel.) Lássuk hát!


Felhasznált lakkok,kellékek:
-Sally Hansen Xtreme wear 370 Black Out(fekete)
-ILNP My private rainbow (x)(holo topper)
-Avon gel finish icebergwhite(fehér)
-Mundo de Unas fehér nyomdalakk
-MoYou London pro 01 
-Moyra akrilfesték(fehér,fekete)
-Eveline 8in1 alaplakk
-Seche Vite dry fast topcoat
-Avon strasszok

Az igazat megvallva,elég sokat elszöszmötöltem ezzel a manikűrrel. A középső ujjamra fehér alap került,míg az összes többire fekete,egy kis holo fedőlakkal megspékelve. A gyűrűsujjamra nyomdáztam,a többi feketére pedig egy fehér kört festettem akrilfestékkel,aminek közepébe egy pötty fedőlakkot és fekete strasszkövet helyeztem. Ez után a középső ujjamra egy BVB logót pingáltam,ami a klipben is feltűnik,viszont a dobokon a legjobban megfigyelhető.

Bocsánat a túlcsorduló lelkesedés és érzelem vihar miatt,mellesleg tudom,rég posztoltam már...
Az ilyen jellegű bejegyzéseket mindig egy ajánlóval fogom zárni,hogy akinek esetleg sikerült felkeltenem az érdeklődését,legyen egy támpontja,(szerintem)mit érdemes az adott együttestől meghallgatni. 
...stb.(az összeset :D)

Ismertétek már a bandát,vagy esetleg érdekességként hatottak számotokra?
Nektek mi a kedvenc együttesetek?
xxxPL

4 megjegyzés:

 1. Szuper jó lett a mani, nagyon bejövős :D
  Én is szeretem a bandát, de Andy szóló dalai is annyira jók! Annyira szeretem a hangját ennek a srácnak :)
  Tetszik az új sorozat :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :) Igen,nekem is nagyon bejön Andy szólóalbuma,oly annyira,hogy a "Break your halo" a csengőhangom. Annyira gyönyörűen mély hangja van. Örülök neki,már legalább 2 újabb posztra való kép vár válogatásra és a szöveg megírásra. :D

   Törlés
 2. Nekem is tetszik a sorozat! (-: A logót nagyon szépen megrajzoltad, le a kalappal! (-: Nem ismertem a zenekart, de az ember mindig tanul valamit. :D Mert nem rossz, szeretem én is az ilyen zenéket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm,nagyon örülök neki,hogy elnyerte a banda és a manikűr is a tetszésedet. :)

   Törlés