2016. április 9., szombat

Superheroes körmös kihívás #2-Batman

Sziasztok!

Elérkezett hát a második forduló,amelyben Batman került előtérbe. Ő egy sötétebb karakter mint Superman,de szerintem sokaknak szimpatikusabb is,elvégre ő saját erejéből vált szuperhőssé. Nem voltak szuper veleszületett képességei,mindössze csak egy átlagos milliárdos(:D ezt fura volt leírni...),aki a szülei halálát megbosszulva üldözi a bűnt. Nekem például személyes okokból nekem ő a kedvencem az összes szuperhős közül. A manikűrben egy kicsit rajzfilmesebbre vettem a figurát,és a fekete helyett a sárga színt helyeztem előtérbe,ezzel egy kicsit talán vidámabbnak hat az összkép...




Felhasznált lakkok,kellékek:
-Essence the gel 38 love is in the air(citromsárga)
-Essence special effect topper 22black dress and white tie(fekete-fehér glitteres topper)
-Miss sporty 548(szürke)
-Avon iceberg white(fehér)
-Moyra akrilestékek
-Seche Vite dry fast top coat
-Eveline 8in1 alaplakk

Most csak a két középső ujjamra alkottam,a többit letudtam egy pár réteg citromsárgával és egy kis rászivacsozott topperrel. A középső ujjamra egy kép alapján próbáltam megfesteni Batman gyerekesebb képmását,a gyűrűsujjamra pedig a híres,s elmaradhatatlan Batlogót. Nem volt könnyű,de szerintem aki festett már kézzel,tudja milyen könnyű elrontani. A kicsi Batman is le lett egyszer mosva,mert véletlen belenyúltam...de hát megesik az ilyen. Véleményem szerint eléggé különc lett a fekete hiánya miatt,de tagadhatatlanul Batman. :)

Nektek hogy tetszik? 
Ki áll közelebb a szívetekhez: Batman vagy Superman?
xxxPL

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett, aranyos a kis Batman figura :) Én személy szerint inkább hajlok Superman irányába, de kinek hogy :)

    VálaszTörlés
  2. Batman szinte már nem is szuperhős-kategória nálam, épp ezért kedvelem. Hús vér ember ő, nekem megtestesíti a bosszúálló, igazságosztó énemet, amelyet a mindennapi élet során elfojtok. Már én is kiötlöttem, mit festek a témára, Batman igazán inspiráló! :)
    Nagyon tetszik a manikűröd, nagyon szimpatikus, hogy lágyabbra, érdekesebbre, szerethetőbbre alakítottad a figurát, mint amilyen valójában, ha ilyen batman jönne velem szembe, örökbefogadnám! :)
    Nagy piros pont a sárga színért, imádom, ahogy dolgoztál vele, ráadásul kénytelen vagyok mantrázni a monitor előtt, hogy "nem, nem kell ez az Essence, épp elég sárga lakkod van már" :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon igazad van,szinte nem is szuperhős. Csak a viselkedése teszi azzá. És valóban az egyik leginspirálóbb karakter Gotham city hőse. :D Köszönöm az adoptációs ajánlatot is,örülök,hogy tetszik a manikűr. A sárga essence pedig tényleg szép példány,bár nekem olyan csibe színe van vaníliával keverve. Érdekes,annyi biztos. Szerintem gyakrabban nyúlok majd felé. :)

      Törlés
  3. Hogy mennyire cuki az a pici Batman! :):):) Nagyon tetszik! ^.^

    VálaszTörlés