2016. április 2., szombat

Superheroes körmös kihívás #1-Superman

Sziasztok!

Elérkezett ez is. Az általam elindított szuperhősös  kihívás első fordulója(még sosem csináltam/szerveztem semmi ilyesmi jellegű megmozdulást,szóval ez még nekem új keletű dolog). Nagyon féltem,már a felhívó poszt kikerülésekor,hogy végül senkit sem fog érdekelni,és egyedül kell végigcsinálnom(nekem igazából az sem probléma,szerintem jó ez a témakör),de pozitívan csalódtam,mivel volt egy pár érdeklődő. Szóval ennyit bevezetésképp,most már lássuk azt a manikűrt!






 Felhasznált lakkok,kellékek:
-Essence the gel nail polish 31electriiiiiiic (sötétkék)
-Moyra sárga,piros és sötétkék akrilfestékek
-Whats up köralakú nail vinyl
-Eveline 8in1 alaplakk
-Seche vite dry fast top coat

A manikűr színeit Superman(Clark Kent) ruhája inspirálta,s természetesen a híres "jele" sem maradhatott el róla. :)
Nem volt egyszerű összehozni,de az akrilfestékek megkönnyítették a dolgomat. Alapszínnek a sötétkék essence-t kentem fel a gyűrűsujjam egészére,és a többinek pedig csak a mosolyvonalára. A szabályos mosolyvonalhoz nail vinyileket használtam,amiket a naillandon is fel lehet már lelni(ITT). A Superman jelet fólián készítettem el és akrilfestékkel töltöttem ki. Az electriiiiiiic gyenge fedését egy kicsit elturbóztam sötétkék akrilfestékkel,amitől már a körömvégeim sem sejlettek át,és sokkal intenzívebb színt kaptam így. Mivel a többi ujjamról hiányoltam a pirosat és a sárgát,ezért azzal adtam kontúrt a mosolyvonalnak.  Egyik kedvenc manikűröm lett,élmény volt viselni.Sőt mintha csak érezte volna a szeretetem,egy hétig szinte kopás nélkül fennmaradt.
U.I.: Aki szeretne még csatlakozni,örömmel várjuk,akár csak egy,vagy az összes forduló erejéig.

Nektek hogy tetszik? Szeretitek Superman-t?
xxxPL

11 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki! Ugyanazt a kéket használtuk :)
    Egyébként a kihívás képén 5.hónap, azaz május szerepel, így kicsit meglepődtem, hogy megláttam ma a manikűrödet. Aztán gyorsan megcsináltam a sajátomat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. Tényleg! :D
      Bocsánat a kavarodásért,nagyon örülök,hogy készítettél te is,és tényleg nagyon sajnálom. Írom is a javítás posztot...

      Törlés
  2. Nagyon cuki lett! Masszívan utálom Supermant, így őt gálánsan kihagyom :( De már nagyon dúdolom a Batman-nótát... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :D a Batman nóta már nekem is nagyon a fejemben van,sőt már annyira be voltam sózva,hogy előre elkészítettem a Batmanes manikűröm is.

      Törlés
  3. Jaj, ez annyira nagyon jó lett!! :D Nagyon tetszik!! A Supermant annyira nem szeretem, de ezt nagyon eltaláltad. Csatlakozni nem merek ehhez a kihíváshoz, mert szabad kézzel nagyon béna vagyok. )-: De lehet majd gondolkodom még egy-két témán. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen,örülök hogy tetszik! ^^ Szívesen várunk bármelyik fordulóra,amelyikhez van kedved,mellesleg nem muszáj szabad kézzel dolgozni,pl.egy-egy szuperhős jellegzetes színeit is ki lehet emelni. :)

      Törlés
  4. Kár, hogy ez az Essence kék botrányosan fed, több blogon olvastam már erről a problémáról.
    Mindig szemezek vele, ha a közelében járok, mert annyira szép, energikus királykék.
    Telitalálat volt alkalmazni a manikűrben, Superman kékje a klasszikus értelmezésben valóban így néz ki.
    Egyébként én sem vagyok oda ezért a szuperhősért, muszáj volt elvonatkoztatnom tőle a manikűrömben, hogy ne legyen borzasztóan nevetséges.

    Szuperül megoldottad ezt a témát, tetszetős lett a motívum.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sajnálom szegényt,mert tényleg jó színe van. :) Talán rövid körmökön nem olyan feltűnő a gyenge fedése,szóval talán ő sem veszett ügy. Köszönöm,örülök,hogy tetszik a manikűr.

      Törlés
  5. Nagyon igényes és szép kivitelezés! És az is nagyon tetszik, ahogy a színeket felhasználtad a nem-gyűrűs ujjaidon! Szuper manikűr lett! :)

    VálaszTörlés