2016. március 3., csütörtök

Manikűrvadász 16.forduló PÓTLÁS

Sziasztok!
Szégyenlem magam. Nagyon. Mikor elolvastam Bella feketelistáját,el sem hittem,hogy fent volt a nevem. Pedig ott volt a 16.fordulónál. Akkoriban még nagyon fiatal volt a blog,talán pár hónapos,én is eléggé szétszórt voltam, oly annyira,hogy el is felejtettem,hogy egyáltalán jelentkeztem bármire is. Úgyhogy ez részemről annyiban is maradt...de most bepótolom ezt a fajta mulasztásomat.
Abban a fordulóban Niki lett volna a párom,a Lakkjegyzet blog írónője(akinek ha olvassa ezt,üzenem,hogy bocsánat a hülyeségem miatt) akinek nagyon sok szépséges manikűrje van. A rengetegből ez a manikűrje ejtett teljesen rabul. Nagyon tetszett a színkombinációja,a mintája...minden!
Az eredeti manikűr
~***~
Az én változatom





 Felhasznált lakkok,eszközök:
-Miss sporty 544(kék)
-Essence the gel nail polish 46 black is back(fekete) és 33 wild white ways(fehér)
-Avon fekete strasszkövek
-Seche vite dry fast top coat 
-Eveline 8in1 alaplakk
-Ecsetek,pöttyöző

A manikűrt többek között is az egyszerű szépsége miatt szerettem meg...hiszen igazából csak a középső és gyűrűs ujjammal kellett bármit is kezdenem. A leopárd mintát fehér alapra készítettem el pöttyöző segítségével. A leopárdminta közepéhez ugyanazt a kéket használtam,mint amit a többin alapnak. A középső ujjamnál celluxal oldottam meg a felemásságot,és a határát egy fekete vonallal hangsúlyoztam. Én valamiért jobban képbe illőnek találtam a fekete strasszokat,ezért azt használtam. Imádtam hordani(a strasszok is egész jól tartották magukat...egy kis pötty Seche alájuk,és egy hétig simán fent maradtak) és készíteni is. Jól esett a múltkori nyomdázás után egy kis kézzel pingálás...bár néhol még egy pacát is elrontottam,de a fehér akrilfesték életet menthet :D

U.I.:Bocsánat,hogy el-el tünedezem,sajnos sok minden a nyakamba szakadt,de igyekszem minden héten egy manikűrrel minimum szolgálni. Köszönöm,hogy olvastok,kommenteltek,támogattok!♥

Hogy tetszik? Szeretitek a leopárd mintát?
xxxPL




9 megjegyzés:

  1. Nagyon mutatós manikűr lett :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett a mani! Kifejezetten jól mutat a párducminta a türkizzel párosítva. Jól tetted, hogy ezt választottad Nikitől, mert passzol a stílusodhoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Bandita,örülök,hogy tetszik. :D ezek szerint már kiismerted a stílusom. Imádom a kéket,minden mennyiségben.

      Törlés
  3. Szerintem is nagyon szép lett a manikűr! (-: Én is úgy látom, hogy a fekete kövek jobban illenek az összképbe. Örülök, hogy visszatértél kicsit, nekem hiányzol a blog"birodalomból". (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen,nagyon jól esett olvasni a kedves szavaid.♥

      Törlés
  4. Nagyon szép mani lett! Nem olyan nagy bünti ez, mi meg gyönyörködünk benne. :D

    VálaszTörlés
  5. Csudajó lett! :D Beillesztettem a 16. forduló összefoglalójába! ;)

    VálaszTörlés