2016. március 30., szerda

Körmök másoknak#2-Virágba borulva

Sziasztok!

Nem gondoltátok volna,hogy lesz folytatás,ugye? :) De bizony lett. Már amikor elindítottam ezt az úgynevezett "rovatot",tudtam,hogy nem lesz sok része,hiszen ritkán jutok oda más praclijához. Szóval,most sikerült újra egy kis időt szakítania anyukámnak a manikűrözésre,s azzal a kéréssel fordult hozzám,hogy készítsek neki szolid alapra valamilyen virágot,ahogy jónak érzem. Hát,ez sült ki belőle:


Felhasznált lakkok,kellékek:
-Essence the gel 05 sweet as candy (alap rózsaszín)
-ILNP My private rainbow(x) (holo fedőlakk)
-MdU fekete nyomdalakk
-MoYou pro XL 06

Nem lett valami nagy durranás,mindössze egy kis fekete nyomdázás nude holo-s alapra. A sweet as candy-t két rétegben kentem,de elég gyenge fedésű,ezért néhol átsejlenek a körömvégek. VISZONT a holo fedőlakkal olyan gyönyörű volt az a lakk,hogyha valaki rávágta volna nekem,hogy ez egy PP,én gondolkodás nélkül elhiszem.(Mellesleg a kép jó pár mosogatás után készült,szóval ha kopott egy kicsit néhány körömvég,az amiatt van.) Nagyon csajos,s igazi tavaszias manikűr lett szerintem. :)

Nektek hogy tetszik? Szeretitek az egyszerűbb manikűröket?
xxxPL

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett, én is azt néztem, mi ez a lakk, amit alapnak kentél? (-:
    Van, amikor én is ilyen egyszerűt készítek, éppen most is ilyet viselek. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :) Néha kevesebb több,s ez így van a manikűröknél is. Jól esik a letisztultság érzése,amikor csak egyszínű a lakkozás,vagy csak nagyon egyszerűen elkészíthető. A sweet as candy-ről pedig nem gondoltam volna,hogy áradozok valaha(kicsit gyenge a fedése...kicsit nagyon :D),de hát mire nem képes egy holo topper!

      Törlés
  2. :D :D
    Mindjárt én is az alapot vizslattam, eszméletlen, milyen finom, mégis kis kacér holós csillanás az egész, szuper ötlet ismét :)
    Okosan választottál látványos, mégis diszkrét nyomdamintát ehhez az alaphoz, anyukád biztos örömmel viselte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Ezek szerint nem csak én szerelmesedtem bele az alapba...Igen,örült neki,főleg azért mert elvileg pont olyan lett,amilyet szeretett volna. :D Mintha csak a fejébe láttam volna.

      Törlés