2016. augusztus 8., hétfő

Manikűrvadász 27.forduló


Sziasztok!

Elérkeztünk a manikűrvadász immáron 27.fordulójához,aminek háziasszonya Bella volt,ennek a csodás kezdeményezésnek az elindítója. Ezúttal a sors Nórit szánta nekem páromul,akinek eddig még számomra ismeretlen volt a blogja,de örömmel olvasgattam posztjait,nagyrészt körmöm témában. :D Rengeteg szépséget leltem,s viszonylag könnyen választottam ki közülük a leginkább hozzám illőt. Mihelyst megláttam EZT a manit,tudtam,nekem ez KELL. Több okból is megragadott,leginkább a Pikachu imádatom révén. Gyerekként sokat néztem a Pokémont bátyámmal,és bár már nem sok rémlik belőle,annyit tudok,hogy akkor is és még most is Pikachu a kedvenc. 

Az eredeti manikűr.
~***~
Az én változatom:


Felhasznált lakkok,kellékek:
-Avon gel finish iceberg white (fehér)
-Essence nail colour3 04 walk in the park (sötétzöld)
-Essece the gel 26 brazil jungle
-Miss sporty 455 (almazöld)
-Moyra akrilfestékek (fehér,fekete,piros,sárga)
-Seche Vite dry fast topcoat
-Eveline 8in1 alaplakk

A Pikachu-m fólián festettem meg akrilfestékekkel,s fehér alapra applikáltam a kész figurát. A mellette lévő pokélabdát fehér alapra festettem,szabad kézzel és szintén akrilfestékek segítségével(életem legjobb döntése volt beruházni rájuk...). Bár nem látszik a képeken,a hüvelyk ujjamra is egy pokélabda került. A mutató és kisujjaim voltak a legmaceramentesebbek (van ilyen szó egyáltalán? :D) mivel ott csak sötétzöld alapra kellett világoszöld fűszálakat huzigálnom egy csíkozóecset segítségével. Én kétféle világoszölddel dolgoztam,hogy egy kicsit élethűbbnek hassanak a fűszálak.

Bevallom én még nem próbáltam ezt a Pokémon GO-t,ami az eredeti manikűrt ihlette,s manapság új őrület lett,de érdekesnek találom. Ha lenne mobil internetem,valószínű kipróbálnám,viszont így annyiba marad a dolog. :)

Nektek hogy tetszik? Nézzetek be a többiekhez is! ;)
xxxPL

9 megjegyzés:

  1. Azta milyen szépen körvonalaztad Pickchut ! 😲 Aranyos lett ❤

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű lett a manikűröd, elképesztően ügyesen díszítesz szabad kézzel! :)

    VálaszTörlés
  3. Hát ez nagyon cuki :D Abszolút nincs Pokemon mániám, a Go-t sem játszom, de ez a mani nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett! A mesét annak idején öcsémmel néztük, játszani én sem fogok, nincs arra alkalmas készülékem sem. (-:

    VálaszTörlés