2016. augusztus 17., szerda

ManiCute-Colour blocking

Sziasztok!

Ahhoz képest,hogy egész előző héten tűkön ülve vártam a ManiCute következő fordulóját,agyaltam rá és inspirációk után nézelődtem,magának a manikűrnek nem sok örömmel láttam neki... Gondolom mindenkivel megesik hogy nincs hangulata az alkotáshoz,szóval megvan az az érzés. Végül csak úgy voltam vele,hogy elkészítem a manit,úgysem szeretek üres körmökkel mászkálni. Ezért is lett kész az utolsó pillanatban,ami miatt csúsztam egy picit. Na,de elég a regélésből.
A témánk most a "Colour blocking" volt,aminek ha jól értelmeztem a sokszínűség lenne a lényege és a geometriai alakzatok(de bátran javítsatok ki,ha tévedek). Nos,én nem használtam túl sok színt,mindössze négyet,és szerintem a feladatot se jól végeztem,de tetszik a végeredmény. Színes,bohókás és talán egy kicsit retró hatású is.



Felhasznált lakkok,kellékek:
-Rimmel Salon Pro 500 Peppermint (türkiz)
-Rimmel Salon Pro 702 Simply Sizzling (bordós rózsaszín)
-Avon gel finish iceberg white (fehér)
-Mundo de Unas fekete nyomdalakk
-MoYou fashionista 05
-Eveline 8in1 alaplakk
-Seche Vite dry fast top coat

A manikűr elkészítése viszonylag egyszerű,nem sok eszközt igényel. 
A középső ujjamra egy szimpla fekete cikk-cakk mintát nyomdáztam fehér alapra,átlátszó nyomdázóval,hogy a lehető legegyenesebbre sikeredjen a díszítés. A gyűrűs ujjamon a körmöm egyik felét a Peppermint-tel,másik felét a Simply Sizzling-gel festettem le,majd erre ment a decal stampingként elkészített cikk-cakk mintávól kivágott háromszög,úgy,hogy takarja a színek találkozását. A többi köröm magáért beszél. :)

Nekem nagyon bejött ez a színkombináció,nem is értem miért nem próbáltam ki már őket korábban együtt... Annyi viszont biztos,hogy előkerülnek még ezek az árnyalatok a fiókomból,szinte sugározzák a vidámságot.

Hogy tetszett? Nézzetek be a többiekhez is!
xxxPL

5 megjegyzés:

  1. Szuper manikűr, és neked ehhez nem volt kedved?! :)
    Mi lett volna, ha lett volna? :D
    Az alsó fotó a kedvencem, ezen látható legszebben a mani, nem mellesleg véleményem szerint ez most a blogod legütősebb fotója is.

    Ráizgultam miattad erre a két Rimmelre, pedig biztos, hogy vannak hasonló színeim

    VálaszTörlés
  2. De szépséges lett, nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon vagány lett! SZuper a minta és a színek is. :)

    VálaszTörlés