2016. február 22., hétfő

Manikűrvadász 24.forduló

Sziasztok!

Megint egy újabb szuper manikűrvadász érkezett el,minek házigazdája Bella volt. Mellesleg szerintem nagyon pöpec kezdőképe lett ennek a fordulónak is. Ezúttal páromnak Barbit a Macska-Köröm blog írónőjét kaptam,aminek nagyon örültem,mert már egy ideje nyomon követem munkásságát,szóval viszonylag könnyű dolgom volt a választásnál. Több gyönyörű jelölt közül végül ERRE a manikűrre esett a választásom. 

Az eredeti manikűr.
~***~
Az én változatom.



Felhasznált lakkok,kellékek:
-Essence all that greys 01 back to black(szürkés fekete)
-Essence the gel nail polish 33 wild white ways(fehér)
-Mundo de Unas fekete nyomdalakk
-MoYou London bridal 06
-Eveline 8in1 alaplakk
-Seche Vite dry fast top coat

Nos,nem lett teljesen ugyanolyan,de igyekeztem a főbb vonásait megtartani. A két középső ujjamon fehér alapra decal stampinggal raktam fel egyenesre a nyomdázott csipke mintát,s a többire az essence grafitszürke(a valóságban nem ennyire kékes fekete...) lakkját kentem. Ez egyébként mattra száradna,de én nem vagyok odáig a matt lakkokért,szóval Sechével orvosoltam(ezzel kapott egy kis belső "ragyogást" vagy mit,ami annyira különlegessé tette,hogy pillanatok alatt a szívembe zártam ezt a lakkot)a problémát. Imádtam viselni,és az elkészítése is gyorsan és könnyen ment,aminek nagyon örültem,mert az utolsó pillanatban ugrott be,hogy én még nem is készítettem el a manikűröm,és hétfőn már posztolni kell. El voltam kicsit havazva. :D

Hogy tetszik? Nézzétek meg a többiek munkáit is!
xxxPL

11 megjegyzés:

  1. Csodás lett! Eddig nem tetszett ez az Essence lakk, de most már igen :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik mindkét verzió, igazán elegánsat alkottál!

    VálaszTörlés
  3. Hú, mennyire elegáns, le a kalappal, csodaszép munkát alkottál :)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű lett, kedvelem a színösszeállítást! Ez az Essence lakk nekem is megvan, és még sosem kentem fel. :D Most legalább megláttam milyen, én is úgy vettem meg, hogy biztosan fogok rá fedőlakkot használni, a matt annyira nekem sem világom. (-:

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépet alkottál, tetszik! :)

    VálaszTörlés
  6. jajjj ez csodás lett! Imádom! :)

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű lett, igazán elegáns!:)

    VálaszTörlés