2015. december 27., vasárnap

Swatch-BOW polish Hex

Sziasztok!

Hát,nem is tudom hol kezdjem...talán az elejénél. Már lassan egy éve vágytam egy hőre változó körömlakkra,de mivel a nailland eddig csak a dance legend-ét forgalmazta(de az is mindig készlethiányos volt) ezért elérhetetlennek tűnt az  egész...hát,ne tudjátok meg,hogy örültem,mikor megtudtam,hogy a Bow polish-t is forgalmazni fogják,és a márka termo vonalát is. Rögtön rávetettem magam a márkára... 
Azért a Hex jutott be az online kosaramba,mert a Mutation épp sajnos nem volt raktáron(de ami késik,nem múlik). Nem bánom,hogy őt választottam,mert tényleg gyönyörű lakk,és én személy szerint nagyon szeretem a pirosat...és persze a bordót. Először szerintem beszéljenek a képek,majd én is. ;)  /a képeken egy réteg fedőlakkal láthatjátok/



Ezeken a képeken azért így néz ki,ahogy,mert ez ennek a lakknak úgymond az "alapállapota". A sötét,bordós részt a hideg váltja ki(ahol nincs bőr a köröm alatt,ott egyértelműen hűvösebb van),az élénk,világos pirost(szinte már narancs sárgás) pedig a meleg váltja ki(a bőrünk általában,szobahőmérsékleten meleg).
*Hideg víz hatására*
Gyönyörű sötét bordó,ebben az "állapotában" tetszett leginkább a lakk.

*Meleg víz hatására*
 Nagyon világos piros,ennél az erős fénynél narancssárgának tűnik... lehet,hogy azzal váltottam ezt ki,hogy forró(nagyon :/)víz alá tettem be egy pillanatra,majd húztam ki. ahogy lehül,úgy lesz egyre pirosabb.
És,ez még nem minden...annyira alapos munkát akartam csinálni,hogy egy rövid,17mp-es videóban összevágtam,hogy hogy változtatja a színét először hideg,majd meleg víz hatására. 

És most következzenek a "száraz" infók:
-Az üvege kocka szerű,könnyű tárolni.
-Az kupak fogása egy kicsit furcsa,nekem eleinte nem akart kézre állni. De szerintem meglehet szokni,5 ujjam után már egész jól ment. 
-Maga az ecset kicsi(de leér az üveg aljára),vékony(olyasmi vékonyságú mint a china glaze lakkok ecsete) de könnyű vele lakkozni. Alig kellett utána a bőröm tisztogatni.
-A lakk állaga egy kicsit folyós,bár szerintem azt könnyebb teríteni mint a sűrűt.
-Fedése csak 3 réteggel tökéletes,de kettővel is szép. (nekem mindenképp kellett a 3,a körmeim hossza miatt)
-Ára 3240ft,a naillandról rendelhető meg. (Szerintem simán megéri,mert gyönyörű holo csoda,és ráadásul termo lakk,ami egy nagy WOW.+azért úgy is vehetjük,hogy "két lakkot vettünk egy áráért". :))

Hát,megszenvedtem ezzel a bejegyzéssel,mert ennyi kép,szöveg és videó mellett még mindig nem tudom visszaadni a valóságot. Komolyan mondom,a való életben 100x gyönyörűbb ez a lakk. Én nagyon örülök neki,hogy a készletemben tudhatom,mert ő a legkülönlegesebb lakkom. És nem mellesleg olyan jól eljátszottam vele,ha unatkoztam. :D Aki szereti a pirosat és árnyalatait,szerintem az őt is szeretné. :)

Esetetek? Hogy álltok a termo lakkokkal?
xxxPL

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki, az alapállapota tetszik a leginkább, boszorkányos egy lakk!
    Teszteden felbuzdulva rájöttem, hogy nekem valószínűleg inkább valami fényre változó lakk lenne a leginkább való. mert valahogy azt szeretném, ha a teljes felület egyformán váltaná a színét.
    Jól áll neked, jó vétel volt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Bandita. :) A fényre változó lakk jó ötlet lenne,biztos nagy sikere lenne a körmös bloggerek és minden lakk imádó körében. (bár ha van is már ilyen,akkor nem ért el még hozzánk)

      Törlés
    2. Van van, a Ruby wings személyében.Volt hozzá szerecsém de ráuntam.Sajnos szerintem ezzel a Bow lakkal is ez lenne a bajom.....Én már a DL vonalon ráuntam ezekre a lakkokra (pár hónapja felkentem a DL lakkot majd el is adtam,mert nem használom ki ),de tény,ez nagyon szép darab,piros-fekete kombó mindig nyerő-a lényeg lényege,hogy Te örülj neki :)

      Törlés
    3. Hát,ha lesz ilyen Ruby wings,elérhető közelségben,egyet mindenképp beszerzek,már csak azért is,mert imádom az ilyen különlegességeket. :) Igazad van,rá lehet unni,de még én abban a fázisban vagyok,hogy a holoságával meg a termo-sságával levett a lábamról. Később meg,majd egy kis nyomdaminta csak feldobja...

      Törlés