2015. december 23., szerda

Manikűrvadász-Karácsonyi forduló

Sziasztok!

Ismét itt van,a mindenki által ismert és imádott manikűrvadász. :) Ez most egy különleges forduló volt,mert a párunktól kiválasztott manikűrt egy kicsit átalakítva karácsonyi hangulatúvá kellett varázsolnunk. Ezt a fordulót Bella szervezte,akit én páromul is kaptam. Én rendszeresen olvasom Bella blogját,s már egyszer vadásztam is tőle,szóval nem volt ismeretlen számomra. Bella szerintem már hírhedt a bloggerinák körében a gyönyörű kézzel festett manikűrjeiről. Nagyon örültem,hogy őt kaptam páromnak,mert tudtam,ez igazi kihívás lesz. Én,bolond fejjel,fogtam és kiválasztottam szerintem az egyik legnehezebb manikűrjét. EZT. Tapsot nekem... Na,de nem volt mit tenni,szerelem volt első látásra,meg kellett csinálni. :D

Az eredeti manikűr.
~***~
Az én változatom.





Felhasznált lakkok,kellékek:
-China glaze 1299 AT VASE VALUE(kék,a képen)
-Avon magic effects lace-beautiful blue(topper)
-Essence the gel nail polish:
16 fame fatal(piros)
39 blue bubble di blue(kék)
21 whisper of spring(halvány lila,ezt a kékhez kevertem)
33 wild white ways(fehér)
-Lora fekete körömlakk
-Seche vite dry fast top coat
-Eveline 8in1 alaplakk

Természetesen alaplakkal kezdtem,majd erre felkentem a CG at vase value-jét kivéve a középső és gyűrűs ujjamra,mert azokra a fehér lakkal színátmenetet készítettem. Majd a kék körmeimre szivaccsal felütögettem az avon lace lakkból,a színátmenetesekre pedig a fólián már elkészített,kifestett mintákat tettem fel. Fedőlakkot rá,és kész is...Igen,ebből a rövid leírásból az látszik,hogy a mintákkal volt csak nagy meló. Megrajzoltam hozzá a sablont,a fóliát ráraktam,majd fedőlakkot kentem rá,és elkezdtem átrajzolni a mintát feketével,(azért a Lorát használtam,mert nagyon jól pigmentált,és nem kellett többször átfesteni)vékony csíkozó ecsettel. Ez után hagytam száradni,s utána kitöltöttem színnel... mint a decal stamping. Újra fedőlakkot rá,majd száradás után le lehet húzni a fóliáról,és a körmünkre rakni.
Pepecs munka volt az biztos,és Belláénak a nyomába sem ér(még a csikóhal is fordítva van...),de büszke vagyok magamra valamilyen szinten a kitartásom miatt,mert úgy érzem helyt álltam,és fejlődtem valamicskét kézzel festés terén...atyám,az nagyon egoistán hangzott. :D Bocsi. Tudom,nem sokat alakítottam rajta,szinte semmit,de őszintén nem is tudtam volna. A színei karácsonyiak(kék,fehér,piros) csak a témája nem. De remélem ennyi kis csalás belefér... :)

Mit szóltok? Nézzétek meg a többiek munkáját is!
xxxPL


16 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon ügyes vagy szabad kézzel is! (-: Nekem nagyon tetsik a Te verziód is. (-:

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép szabad kézi festés, ezektől mindig elolvadok! :)
    Boldog Karácsonyt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Bandita. :) Neked is kellemes ünnepeket!

      Törlés
  3. Nagyon ügyes vagy, és igazán dicséretre méltó, hogy próbálkozol a szabad kézzel való festéssel, annak ellenére, hogy nem érzed magad elég magabiztosnak. Ami igazából alaptalan, hiszen ez a manikűr is csodás lett! :)

    VálaszTörlés
  4. Irtó cuki lett és nagyon szépek lettek a figurák is! :) Szerintem nagyon ügyesen festesz szabad kézzel ^^

    VálaszTörlés
  5. Szerintem nagyon cuki lett! Ugyes vagy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen,ezt nagyon jól esett olvasni. :)

      Törlés
  6. UHh ez gyönyörű lett!! Úristen agyam eldobom olyan szép, de tényleg, azok a kontúrok?!!! Hogy tudsz ilyen szépet !! Boldog Karácsonyt!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen,ez nagyon aranyos volt. :) A fóliás módszer a titka,és a türelem(az nagyon:D)... Boldog karácsonyt neked is!

      Törlés
  7. Ó de kis édes lett, hát nagyon ügyes vagy :) Többet kéne szabad kézzel festened! Boldog Karácsonyt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen,igyekszem majd megfogadni! ;) Neked is boldog karácsonyt!

      Törlés
  8. Nagyon szép, nekem a minták nélkül is nagyon tetszene!

    beautysecretsfromnora.blogspot.hu

    VálaszTörlés