2015. december 25., péntek

Körmök másoknak #1-Egy téli éjszaka

Sziasztok!

Mint minden körmös bloggerina,legszívesebben mindennap új körmöket csinálnék...nem azért,mert olyan hamar megunom egyik másikat,csak azért,mert ez a hobbim. Imádom. Az ötletelgetést,a színek párosítását,amikor már lassan összeáll a kép... minden pillanatát. :D Na,így visszaolvasva nagyon betegen hangzik,de hát ez vagyok én. Szóval,szokásom minden barátnőmnek,ha eljön(és hagyja magát) elkapni a karmait,és valamit alkotni rá. Ezért is kezdtem el ezt a típusú bejegyzést. Mivel itt volt a téli szünet,meggyőztem anyukámat(aki eddig tartózkodott a dologtól,mert sajnálta rá az időt,hogy utána a mosogatás és minden mellett pár nap alatt lekopjon),hogy  karácsony van...hát bűn ilyenkor csupasz körmökkel mászkálni! Úgyhogy végül azt mondta,hogy rendben,akkor rád bízom a körmeim... Elmondta az elképzelését,majd nyomdázót ragadtam. :)




Felhasznált lakkok,kellékek:
-Avon gel finish iceberg white(fehér)
-Aengland TRISTAM (sötétkék,később swatch is lesz róla ;))
-Essence effect nail polish 22 i♥magic(holografikus fedőlakk)
-Mundo de Unas fehér nyomdalakk
-Sötétkék nyomdalakk (a kínaiban találtam,pár száz forintos kincs *-*)
-MoYou enchanted 16
-Seche Vite dry fast top coat
-Eveline 8in1 alaplakk

Nagyon egyszerű volt,mindkét kézzel kész lettem egy óra alatt. Az alap a két középső körmön az avon gel finish iceberg white volt,amit egy holo fedőlakkal megkoronáztam,majd a tetejébe sötétkékkel nyomdáztam. Az összes többi körömre a tristam került,majd rá a fehér nyomda. 
Nekem annyira tetszett a végeredmény,hogy legszívesebben magamnak is megcsináltam volna...annyira télies,mégis visszafogott a maga módján. És még rövidebb körmökön is nagyon jól mutat. DE az volt a legnagyobb dícséret,mikor anyukám azt mondta,hogy nagyon teszik neki,és ezek után félő,hogy rám kap majd. :D Hát,én és a lakkos fiókom készen állunk,szóval remélem,hogy lesz még majd folytatása ennek a bejegyzés sorozatnak. :) Nem rajtam múlik.

Hogy tetszik? Utólag is boldog karácsonyt kívánok minden kedves olvasómnak! ♥
xxxPL

9 megjegyzés:

  1. Azta! Ez nagyon jól néz ki! Ügyes vagy :)

    VálaszTörlés
  2. Istenien néz ki, imádom ezeket a brutálnagy, mégis finom vonalú pihéket!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett, ügyes vagy! Én még sosem lakkoztam másnak, de így elgondolva azt hiszem, nehezebb, mint magunknak, nem "áll úgy kézre". (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Én is ettől féltem,de képzeld,nem! Ha nem szemben vannak a körmök,hanem egy kicsit ferdén,akkor egész könnyen ki lehet festeni. Mondjuk az okozhat nehézséget,ha belemozdul az alany,vagy véletlen belenyúlunk...de szerintem kivitelezhető. És az az öröm,amit egy jó manikűr eredményez...nagyon jó érzés. :)

      Törlés
  4. Olyan gyönyörű lett, nagyon tetszik :) Megértem ha rákap anyukád hogy veled csináltassa a körmeit!

    VálaszTörlés