2015. október 21., szerda

Körmös technikák kihívás #8

Water colours

Sajnos ezzel a fordulóval elérkeztünk a kihívás végéhez. Igazából így vissza nézegetve a fordulóra készített manikűrjeimet,az egyik szemem sír,a másik nevet. Jó volt új technikákat kipróbálni,megnézni mások mit készítettek egy adott témán belül,de már hiányzott a "szabad,feltételek nélküli" alkotás. Ebben az utolsó fordulóban a water colours. magyarosítva a vízfesték hatás volt a téma. Az elkészítésébe nem nagyon mennék bele,ITT egy szuper videóban megnézhetitek(de mint mindig,a felhasznált kellékek alatt dióhéjjban leírom). Sokat gondolkodtam a színkombináción.míg végül egy lilás,kékes mixre esett a választásom egy kis feketével megbolondítva. Ismét csempésztem bele egy kis nyomdát is,mert egyszerűen függő lettem(Régen sokat csalódtam a nyomdázás terén(essence nyomdalemez)de most,hogy ráéreztem a technikára,és megfelelő alapanyagaim vannak,nem bírok leállni. Állandóan nyomdáznék.). Nagyon megszerettem ezt a manikűrt a maga kislányos bájával,amit tökéletesen ellensúlyoz a fekete vadsága.  
A gyatra fény miatt előre is bocsi,egyszerűen lehetetlen normális fényviszonyokat teremteni ebben a borongós időben.






Felhasznált lakkok,kellékek:
-Golden Rose 76 (fehér)
-China Glaze 1299 AT VASE VALUE (kék)
-China Glaze 1291 PEONIES &PARK AVE (rózsaszín)
-China Glaze 1297 LOTUS BEGIN (lila)
-Fekete holo franken lakk(már van fantázia neve is,de nem lövöm le,mert egy egész posztot szánok neki)
-Mundo de Unas fekete nyomdalakk
-MoYou London Holy shapes 04
-Avon strasszok
-Körömlakk lemosó
-Ecset

Az alap a gyűrűs ujjam kivételével mindenütt fehér volt,erre vittem fel a lakklemosóval felhígított lakkcseppeket. A gyűrűs ujjamra egy általam kevert fekete franken lakk került (nemsokára olvashattok róla) és a középsőre pedig egy fekete nyomdázott minta(a minta közepén lévő csíkot átfestettem a frankennel,attől csillámlik egy kicsit). Az összképet elnézve hiányoltam a feketét a cukorka színű körmeimről,szóval strasszok formájában ezt pótoltam is. Tetszik ez a technika,szerintem nem bonyolult,de nagyon látványos. Önmagában,nyomda alá,vagy díszítő csíkokkal is egyaránt jól mutat/mutatna. Egyedül azt sajnálom,hogy majd megfulladtam a lakklemosó "kellemes" szagától...de nem bánom. Elvégre mindenért meg kell szenvedni,nem?

Ti hogy álltok vele? Nézzetek be a többiekhez is! :)
xxxPL

10 megjegyzés:

  1. Ez mennyire csodaszép lett, nagyon tetszik! *.*
    Annyira egyben van az egész...a fekete lakkra pedig rá is akartam kérdezni, hogy mi az, de akkor várom a posztot róla és a "receptet" hozzá! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) nem sok hozzá való kell hozzá, de nekem nagyon nagy kedvencem lett. Többek között ezért is kap majd saját posztot ^^. A következő poszt róla fog szólni.( reményeim szerint)

      Törlés
  2. Nagyon jó lett, tetszik ez a feketével való párosítás:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett, a technikát is nagyon jól alkalmaztad, nagyon tetszik! A fekete lakkra én is kíváncsi leszek! (-:
    A kihívással én is olyasformán voltam, mint Te. :D Örültem a sok új technikának, de most azt hiszem jó lesz kicsit a saját fejem után is menni. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! A fekete lakk épp most van fent a körmömön,és alig várom,hogy megírjam róla a posztot. ^^Hasonló rugóra jár az eszünk,mindkettőnknek hiányzott már a szabad alkotás... :D

      Törlés
  4. Ebbe szerelmes vagyok! *________*
    Olyan egyszerű az egész, de csodaszép! Ezt most elmentem az inspirációs mappámba!!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen,örülök,hogy elnyerte a tetszésedet! ^^

      Törlés