2015. október 9., péntek

Körmös technikák kihívás #6

Dry brush

Telik az idő,lassan a vége felé közeledünk ennek a szuper kihívásnak. Ebben (már a hatodik!)fordulóban a dry brush technikát kellett alkalmaznunk. Én életemben először próbáltam ki ezt a technikát...hát nem is tudom,mit szóljak hozzá. Könnyű elkészíteni ez tény,de nekem nem nagyon nyerte el a tetszésemet. Egyszerűen nem tartom valami nagy was ist das-nak...egyedül a színvilága miatt hordtam a manikűrt,a díszítés technikája nem fogott meg. Nyomdázás alá biztos fogom alkalmazni,de magában nem hiszem. Vegyes érzelmekkel,viszonylag kevés csúszással hozom nektek művem.(Ha minden a terv szerint megy,a következő fordulót időben tudom közzé tenni,és végre egyenesbe jövök. :))  Aki esetleg nem látta az előző fordulót,de kíváncsi rá(későn posztoltam,és már nem adhattam hozzá a linkem) az ITT megtekintheti a körömdíszek témakörre készített manikűrömet.






Felhasznált lakkok,kellékek:
-China glaze 1297 lotus begin (a képen) 
-China glaze 1296 in a lilly bit (nagyon halvány lila,szinte el is veszett az alapban)
-Miss sporty 345 (ciklámen,a gyűrűs ujjamon)
-Avon caliente couture (a legsötétebb lila)
-Golden rose 76 (fehér)
-Essence effect nail polish 22 I ♥magic (holo topper)
-Avon strasszok
-Seche Vite dry fast top coat

Mint észre vehettétek,szokásomtól eltérően,egy általam ritkábban használt színre,a lilára esett a választásom. Furcsamód nagyon is tetszett. Sajnos a gyűrűs ujjam kivételével az összes ujjamon lévő kő felszíne elvesztette a csillogását,ami rosszul esett,mert nagyon igyekeztem,hogy minden klappoljon. Elég kevés képet hoztam most,leginkább azért,mert nem vagyok vele megelégedve,és a fotók közül is alig bírtam olyat kiválasztani,amit posztolhatónak találtam. :D Én sajnos máshogy működök,mint az átlag...magamban a szálkát is,másban az oszlopot sem látom meg. :) Hát,mindenki eldönti,neki tetszik-e,én mindenesetre elsőre elfogadhatónak találom. 

Nézzetek szét a többieknél is! 
xxxPL

15 megjegyzés:

  1. Szerintem szép lett! Ráadásul a kedvenc színem. :D Szerintem nem rossz technika ez, meg talán kissé feltűnő, mert színes, de nekem sokan megnézték a munkahelyen. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Amúgy ha hiszed,ha nem,mikor készítettem,rögtön te jutottál az eszembe. :D

      Törlés
    2. Oh, ez tök jól esik! :$ Gondolom, a lila miatt. :D

      Törlés
    3. Igen :D A lila miatt. Sok lila manikűrt láttam már a blogodon,és mivel ott említetted,hogy ez a kedvenc színed,megragadt a fejemben. Ebben a kihívásban megpróbáltam/ok minél változatosabb színeket használni,így lett a rózsaszín(még barátkozom vele,de nem az igazi),és a lila (egyre jobban megszerettem ezt a színt) és a következő két állomás színét nem lövöm le. :) Így nem szenvednek az olvasóim a kék mániám miatt...mindig :P.

      Törlés
  2. Én iiiimádom a lilát, szóval már ezért is tetszik, de összességében nézve is gyönyörű ez a manikűr :)

    VálaszTörlés
  3. Csini lett! Nekem nagyon tetszik úgy a sínvilága, mint a technika. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Hát végül is nem rossz technika,de másoknál nézegetni jobban szeretem,mint magamon. Valamiért mostanában nagyon vonzódom a "csiricsáré" dolgokhoz,díszítésekhez...biztos majd kinövöm. :D

      Törlés
  4. Nekem is nagyon tetszik az elkészült manikűr:) A színvilága is és a kivitelezése is szupi :) A technikát pedig személy szerint nagyon kedvelem, mert tényleg egyszerű, de látványos a vele készült manikűr:)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik, szerintem igazán jól sikerült :) És jól áll neked a lila :)

    VálaszTörlés
  6. Válaszok
    1. Nekem is ők a kedvenceim. Bár,van egy gyönyörű lilám,amit nem raktam bele,pedig őt is szeretem. Azt hiszem az essence the gel whisper of spring. :)

      Törlés