2015. október 4., vasárnap

Körmös technikák kihívás #5

Sziasztok!

Ismét jócskán elkésetem a posztolással,de ennek az okát akik olvasgassák a posztjaimat,tudják. Remélem nemsokára egyenesbe jövök,de nem ígérek semmit,mindössze annyit,hogyha késéssel is,de 100%,hogy posztolom a manikűrt. Nos,a mostani fordulóban mindenki kreatívkodhatott egy kicsit,mert elég tág témát kaptunk. Előtérbe kerülhettek a körömdíszek! Eleinte szegecsekben gondolkodtam,majd a nagy szegecs utáni kotorászás közben a kezembe akadtak a fimo-im. (Aki nem ismerné,ezek vékony,apró gumirudak,amiket szeletelve tökéletes 3D-s kis díszeket kapunk.)Nem volt szívem visszasüllyeszteni őket a fiókba,úgyhogy szeletelni és tervezgetni kezdtem. Végül úgy döntöttem,hogy a rózsaszín-fehér-menta-fekete-arany kombó lesz a nyerő. Apró rózsákat választottam,amik csak a középső ujjamra kerültek fel,mert nagyon zavaró lett volna minden körmömön ezt az érdes valamit viselni. :D Nem is koptatom a billentyűzetet tovább,beszéljenek a képek!






Csodás ez a catrice lakk. Szerintem simán vetekszik egy PP-vel. *-*

Felhasznált lakkok,kellékek:
-Essence the gel nail polish 13 forgive me (rózsaszín)
-Essence the gel nail polish 46 black is back (fekete)
-Essence the gel nail polish 40 play with my mint (menta)
-Golden rose rich colour 76 (fehér)
-Catrice luxury lacquers 07 stars and stories (arany glitteres lakk)
-MoYou london pro XL 06
-Mundo de Unas fekete nyomdalakk
-Avon arany szegecsek
-Szivacs darabkák
-Fimo rózsácskák

A gyűrűs ujjam csak pár réteg arany lakkot kapott,nem akartam túl csicsázni,mert a többi körmöm így is egy kicsit extravagáns lett. A középső ujjamra fekete alapra pakolgattam fel a rózsákat és a leveleket (ragasztóval lehet csak tartóssá varázsolni őket,mert a fedőlakk nem tudja olyan erősen megfogni a rugalmas gumi figurát). A mutató-kis és hüvelyk ujjamra pedig szivacs darabokkal rózsaszínt és mentát ütögettem fel fehér alapra. Erre feketével nyomdáztam és egy arany szegeccsel koronáztam meg. Egy kicsit lehet túlzásba vittem,bár engem nem zavar,szerintem ember függő,ki mennyit visel el magán. :) 

Nektek hogy tetszik? Hogy álltok a 3D-s díszekkel?
xxxPL

9 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik!! (-: Szerintme nem túlzás, bár én kedvelem az ayondíszített körmöket is, mikor olyan hangulatom van. Nekem ilyen díszem gyárilag felvágott van. :D előbb én is ebben gondolkodtam, de azt a kagylós cuccot most próbáltam ki....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :). Igazad van, tényleg hangulat kell hozzá. Az előre felvágott jobb egy fokkal,mert nem kell a vagdosással bajlódni, és profi minőségű lesz. ^^ Azok a kagylók tényleg nagyon szépek.

      Törlés
  2. *.* nagyon nagyon tetsziiik! :) szuper lett!

    VálaszTörlés
  3. Csodás lett, nagyon jó az összhatása :)

    VálaszTörlés