2015. október 25., vasárnap

Franken polish-Demonic Smoke

Sziasztok!

Nem sokszor szoktam franken lakkokat kutyulászni,több okból is.
-Jobb szeretem a lakkokat a maguk minőségében,eredetiségében hagyni(megindokolni ezt nem tudom,de hát ez van :D).
-Sajnálom a sok "erőfeszítést beleölni,és a végére az sem garancia,hogy tetszeni fog.
Viszont mostanában egyre több blogon láttam szebbnél szebb frankeneket (Myrkky-nél Adélnál és Akane-nél is)így kezdtem szépen lassan beadni a derekamat. Voltak kiürült fedőlakkos üvegeim vészhelyzet esetére(pl. törött üveg esetén nagyon gyorsan kell cselekedni) ,már csak az ihlet és az alapanyag hiányzott. Mivel általában mindenki kevésbé kihasznált lakkokkal dolgozott,én sem voltam másképp. Feltúrtam a lakkos fiókomat,és öntögetni,méricskézni,válogatni kezdtem. Íme a végeredmény.





Itt még sztorizgatnék egy kört,ha nem baj... :). Tehát,ez a lakk egy "lakktrilógia része" lesz. A trilógia alatt azt értem,hogy három,egy bizonyos témájú franken lakkot fogok majd nektek bemutatni. Ez a téma pedig a kedvenc sorozatom,az Odaát(Supernatural). Nem kell itt nagy dolgokra gondolni,mindössze csak kiragadtam egy egy részletet a sorozatból,és inspirációmul fogadtam. Ennek a lakknak a Démoni füst nevet adtam. Aki ismeri a sorozatot,tudja mire gondolok,aki pedig nem,és szeretné megérteni,nézze meg EZT a videót. Szóval,a videóban,a srácok a démoni füst elől bemenekülnek a kocsiba. Ez egy vibráló,gáz halmazállapotú fekete anyag,ami képes megszállni az embereket. Nos,ez a lakk,teljesen átvette az elmém felett az irányítást. Imádom! 
Bátorkodtam egy manikűrt is készíteni vele. 




Felhasznált lakkok,kellékek:
-Franken:Demonic Smoke
-Avon iceberg white
-Seche Vite dry fast top coat
-Pet'la plate puzzles
-Mundo de Unas fekete nyomdalakk

A gyűrűsujjam kivételével az összes ujjam két réteg Demonic Smoke-ot kapott egy réteg Seche Vite-tel. A gyűrűs ujjamra pedig két réteg iceberg white ment,és erre nyomdáztam MdU feketével a pet'la plate puzzles-sel. Az egyszerű fekete nem illett a képbe,ezért a nyomdázást helyenként vékony ecsettel és egy kis frankennel átfestettem,hogy csillogjon egy kicsit. Nekem tetszett az összhatás,ez után a lakk után,lekerült a kívánságlistámról a zoya storm. Felesleges lenne. Tudom,nem ugyanaz,de hasonlít rá,és ha úgy veszem egy fityingembe sem került. 

Nem hagynék senkit sem "recept" nélkül,elvégre,ha valaki kíváncsi rá,vagy szeretné otthon újra alkotni,adok egy kis támpontot.
***
Hozzávalók:
-Colour alike sinner lady (elérhetőség: nailland)
-Essence the gel 46 black is back (elérhetőség: rossmann)
-Art club black hologram (elérhetőség:CAPELLI CENTRUM /én máshonnan rendeltem,de ők már sajnos nem forgalmazzák/)
A lakk alapja az art club black hologram-ja volt,ami már magában nagyon szép lakk. Eleinte csak az volt a tervem,hogy egy másik üvegbe rakom(mert díszítőecsete volt,és hosszúkás üvege,én meg amúgy sem díszítettem vele,hanem inkább körmöt szerettem volna vele festeni),de aztán elég érdesnek és szemkiverősnek bizonyult,ezért töltöttem hozzá egy kis fekete körömlakkot,és a holo finomítás érdekében egy kis sinner lady-t. Nem nagy cucc az egész,de nálam abszolút befutó. *-*
*** 

Nektek hogy tetszik? Kíváncsiak vagytok a trilógia többi részére is?
xxxPL

6 megjegyzés:

  1. oh gosh, fele lelkem és vesém ezért a lakkért, esküszöm :D pedig ritkán vagyok oda frankenekért, de pont ez a fajta fekete holo az, amit akarok [vagy a pp darcy, darcyt mindenkinek]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök,hogy tetszik! Nekem is nagyon tetszik a pp darcy-ja,de ez után,kár lenne megvennem,úgy érzem. :D De a zoya storm-hoz is hasonlít egy kicsit.

      Törlés
  2. Nagyon szép ez a lakk, olyan jól eltaláltad! (-: Persze, én amúgy is kedvelem a fekete és sötét lakkokat, bár ezt nem annyira lehet észrevenni, mert elég régen használtam...... De ezt szabadalmaztatni kéne! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez annyira jól esett,köszönöm! :) (Bár,ha szabadalmaztatnák,akkor a címkén mindenképp alakítani kéne,mert elég gagyi lett. Valahogy leragadtam a gyöngybetűknél,és úgy néz ki,mintha egy 2.-os írta volna rá. :D)

      Törlés