2016. március 18., péntek

Random nails: Sötét menyasszony

Sziasztok!


A minap Bandita egyik posztja elgondolkodtatott,hogy nekem milyen menyasszonyi ruhám és manikűröm lenne. Gondoltam én nem szeretnék semmi átlagosat. Elvégre jobb esetben csak egy ilyen nap lesz az életemben,és én ezen a napon nem akarok közhelyeknek hódolni. Nekem,ha eljön a nagy nap,nem hiszem,hogy fehér ruhám lesz(szerintem nem áll nekem jól ez a szín...),inkább a szürkésebb és feketésebb változatok tetszenek. De én még egy sötétkék ruhát is eltudnék képzelni. :) Nos,íme a két inspirációm a manikűrhöz.
A manikűrt a ruhák színeinek átmenete szerint készítettem,alapnak egy szürke-fekete függőleges ombre-t készítettem,arra raktam egy réteg holo fedőlakkot,s szürkével nyomdáztam rá csipkemintát. Mivel így még eléggé snassz volt,fekete francia véget készítettem hozzá fehér kontúrral. 

Felhasznált lakkok,kellékek:
-Miss Sporty 548 (szürke)
-Essence the gel nail polish 46 Black is back (fekete)
-ILNP My private rainbow (X)
-Mundo de Unas világos szürke nyomdalakk
-Moyra fekete és fehér akrilfestékek

Na igen,az esküvőmön(ami mellesleg nagyon távoli,szóval addig még bizonyára sokat változok én is és az ízlésem is) biztos nem ezt viselném. Biztos veletek is volt már olyan,hogy "Ez fejben jobban nézett ki..." Hát,nálam ő egy kicsit ilyen. Nem azt mondom,hogy nem tetszett,meg hogy tragikus lett,csak sehogy nem tudtam róla normális képet készíteni. Valahogy mind a kukában kötött ki,ennek az egynek a kivételével. Az ombre színei viszont nagyon tetszettek a holo fedővel,a későbbiekben biztos visszatér még ez a kombináció.

Nektek hogy tetszik? Milyen manikűrötök lenne a nagy napon? :)
xxxPL

10 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik ez a manikűr, a fekete körömvég, pedig különösen :) Ne kérdezd miért, fogalmam sincs, még a franciás manikűröket sem szeretem, de ebben van valami. Nem a megszokott, elegáns, egyedi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm,igyekeztem,hogy ne az a tipikus sablon francia manikűr legyen,amit általában az esküvőkre készítenek. Örülök,hogy tetszik. :)

      Törlés
  2. Nagyon szuper lett, érezni a szokatlanságot, a különlegességet, mindkét inspirációként szolgáló ruhához tökéletesen passzolna. :)
    Néha sajnos még a csillagok kedvező állása sem elég egy jó fotósorozathoz, mélyen együttérzek, sajnálom a kidobott fotókat, és a készítésükbe feccolt energiát, tudom, milyen ez..
    Ugyanakkor komolyan mondom, hogy simán érezni, szinte tapintani lehet ebből az egyetlen fotóból is, hogy milyen sejtelmesen ragyoghatott az egész!

    Imádom ezt a manit, a koncepciót pedig külön is, mert nagyon szeretem, amikor valaki egyedit, szokatlant alkot és szembe megy az íratlan szabályokkal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaigen, a nagy napon, ha ma lenne, azt hiszem a "Lázadó Menyasszony" című manimat viselném, ami egy repedezett hatású fura manikűr és direkt erre a célra készítettem évekkel ezelőtt. Ma is ugyanúgy készíteném el.

      Törlés
    2. Köszönöm szépen. :) Sajnos ez a fotózás már csak ilyen...hiába készít az ember 30 képet,ha közülük csak 2db-bal elégedett. Gyorsan meg is kerestem a "Lázadó Menyasszony"-t,ami elképesztően gyönyörű. Nagyon egyedi,és süt róla az a bizonyos lázadás a rendszer ellen :D. Különleges menyasszonyok lennénk az egyszer biztos...

      Törlés
    3. :D :D
      Igen!
      És majd' elfelejtettem, köszönöm az említést a posztban :)

      Törlés
  3. Abban mindenképpen egyezik az ízlésünk, hogy nem szeretjük a megszokottat. (-: A második ruha nekem jobban tetszik. Én már arra is gondoltam, hogy a nagy napra venni kéne egy hófehér Martens bakancsot, mekkora lenne már. :DD
    A manikűr is jó, tényleg nem az a megszokott. Az biztos, hogy normál francia manikűrt nem viselnék, bár annyira én sem kedvelem valamiért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. :) A bakancs szerintem még kíméletebb és különlegesebb is lenne mint egy puccos magassarkú,amiben öröm,ha nem nyaljuk fel az aszfaltot...:D

      Törlés
  4. Valami elképesztően szép, annyira tetszik! Annak ellenére, hogy nem vagyok nagy fekete lakk fan, de így...tökéletes.
    Én az esküvőmre már elterveztem, hogy a PP Grace-t fogom felkenni, és lehet még díszítés nélkül is, mert ő számomra úgy tökéletes, ahogy van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Igazad van,valóban varázslatos lakk a PP Grace,tarol önmagában is. ;)

      Törlés